CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Preinscripcions als cursos del Centre de Formació d’Adults Marinada

Preinscripcions als cursos del Centre de Formació d’Adults Marinada

20/06/2022

Entre el 21 i el 30 de juny romandrà obert el termini per preinscriure’s a les formacions de llengües (catalana, castellana i anglesa), a les preparacions per a les proves d’accés a cicles formatius o al curs d’informàtica del CFA Marinada.

El Centre de Formació d’Adults Marinada ja ho té tot preparat per acollir nous i noves alumnes dins de la seva oferta formativa per a majors de 18 anys.

Seguint la mateixa línia, el curs 2022-23, el centre oferirà cursos de Llengua Catalana (A1 – A2), Castellana (A1 – A2 – B1 semipresencial), i de Llengua Anglesa (A1 – A2). També, el Curs d'Informàtica semipresencial COMPETIC 2 (Acreditació ACTIC Nivell Mitjà) i cursos de preparació a les Proves d'Accés a Cicles Formatius d'FP de Grau Mitjà i Superior.

La formació inclou la participació de l’alumnat en activitats al municipi i sortides culturals.

Les persones que necessitin més informació es poden posar en contacte amb el Centre de Formació d'Adults Marinada, amb seu a l'Institut Vinyes Velles. (Tel. 93 568 20 05 i 634 798 536; correu electrònic: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)) El termini de preinscripcions per al proper curs romandrà obert del 21 al 30 de juny, de 16 a 19 h. El 23 de juny també s’habilitarà un horari de 10 a 13 h. Caldrà confirmar la matrícula entre el 2 i el 9 de setembre, de 10 a 14 h.

Podeu descarregar el full de preinscripció a l'enllaç adjunt.

Arxivat a: Educació
imatge: Freepik
Cartell de l'activitat

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona