CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Propostes familiars per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient a Montornès

Propostes familiars per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient a Montornès

03/06/2022

Aquest dissabte 4 de juny, la plaça de Pau Picasso acollirà paradetes i activitats de l’ADF La Conreria i Montornès Animal, així com una activitat per fer crispetes pedalant en bicicleta. Per tancar la jornada, la companyia La Industrial Teatrera representarà l’espectacle “Herència” a la plaça de Joan Miró.

Montornès s’avançarà un dia a la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, que té lloc cada 5 de juny, amb propostes lúdiques aquest dissabte al carrer. Els departaments municipals de Medi Ambient i Cultura han programat activitats familiars amb l’objectiu de conscienciar i entretenir a la vegada.

L’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) La Conreria posarà una paradeta amb informació i materials durant tot el dia a la plaça de Pau Picasso. Les persones voluntàries que en formen part també exhibiran vehicles d'intervenció i prevenció en incendis forestals i organitzaran jocs d'aigua amb els materials d'extinció dels que disposen.

A partir de les 17 h, i també a la plaça, qui vulgui podrà participar en l'activitat Pedala amb energia, facilitada per la Diputació de Barcelona. L'empresa Intiam coordinarà un espai on el públic podrà pedalar per fer crispetes amb la seva pròpia energia.

A més, a la mateixa hora, l’associació Montornès Animal posarà una paradeta amb informació i materials sobre les jornades de neteja als espais naturals i altres campanyes de sensibilització que duen a terme.

Clown per repensar el futur del planeta

Al poble, les activitats emmarcades en el Dia Mundial del Medi Ambient acabaran amb un espectacle de clown a les 20.30 h la plaça de Joan Miró. La proposta en qüestió és Herència, un xou en què dos pallassos tirats entre escombraries reflexionen sobre la transformació sostenible des de la tendresa i la diversió.

L'espectacle està recomanat per a majors de 6 anys i té una durada de 55 minuts. L'entrada és gratuïta i cal fer-ne la reserva al web entrades.montornes.cat

Arxivat a: Medi Ambient
imatge: jcomp
Bicicletes generadores d'energia. (imatge: Diputació de Barcelona)
Exposició de vehicles de l'ADF La Conreria
Jornada de neteja dels espais naturals, amb Montornès Animal i el suport de l'Ajuntament i el CB Vila de Montornès. (Gener 2021)
(imatge: La Industrial Teatrera)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona