CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Ple ordinari del mes de juny

Ple ordinari del mes de juny

31/05/2022

La sessió tindrà lloc a la Sala d’Actes de l’Ajuntament el dijous 2 de juny a les 19.30 h. També es podrà seguir en directe pel canal de YouTube de l'Ajuntament de Montornès.

Síntesi de l’ordre del dia: 

 1.  Aprovar, si s'escau, l'esborrany de l'acta de la sessió anterior, de 5 de maig de 2022.
 2.  Assabentat dels decrets dictats entre el 2 i el 27 de maig de 2022.
 3. Aprovar els dies festius locals 2023.
 4. Aprovar inicialment la rectificació d'un error material en la classificació per programa del Pressupost general per a l'exercici 2022.
 5. Aprovar la modificació de la Ordenança fiscal núm.42 reguladora del preu públic per la prestació dels serveis de l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre, per al curs anual.
 6. Aprovar la Ordenança fiscal núm.46 reguladora del preu públic per la prestació dels serveis de l'Escola Bressol de l'Ajuntament de Montornès del Vallès, per al curs anual.
 7. Aprovar definitivament el Compte General 2020.
 8. Aprovar la revisió del Pla de Protecció contra Incendis Forestals (PPU) relatiu al nucli urbà de Montornès del Vallès (revisió franja perimetral) i a les Urbanitzacions de Can Bosquerons de Dalt, El Telègraf, Casablanca Can Comes, El Castell, Carrer Ametller i Can Ametller.
 9.  Aprovar el conveni de cooperació interadministrativa amb el Consorci Besòs Tordera per a la gestió del manteniment i neteja de la xarxa de clavegueram 2022-2025.
 10. Aprovar inicialment la Modificació Puntual del PGOU per a la reubicació dels sòls d'equipament dels polígons industrials Congost, Parellada i Riera Marsà a Montornès del Vallès.
 11. Aprovar les bases reguladores de la convocatòria d’adjudicació d’habitatges de titularitat municipal en règim de lloguer.
 12. Moció per una pirotècnia respectuosa i segura.
 13. Sessió de control dels òrgans de govern.
Arxivat a: Ajuntament
Un moment del ple ordinari del mes de maig
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona