CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Més millores a la via pública

Més millores a la via pública

01/04/2022

La brigada municipal d’obres ha realitzat treballs de millora a l'aparcament del carrer de Federico García Lorca i a l'entorn de la zona de jocs del carrer de Bellesguard. A més, s’han efectuat actuacions de reparació de la calçada a les avingudes de Mare de Déu de Montserrat, a l’accés a l’Escola Can Parera i als carrers de Vallromanes i del Consell de Cent, entre d’altres.

Durant aquest mes de març s'han desenvolupat un conjunt de millores a diversos punts de Montornès. Com a part de les actuacions de reparació de la calçada, recentment s’han dut a terme treballs d’asfaltat al tram de l’av. de la Mare de Déu de Montserrat entre el c. dels Pins i la rotonda amb l’av. de la Mare de Déu del Carme.

També s’ha millorat l’asfalt del carrer de Can Parera, concretament a l’accés de l’escola, on, a més, s’han tornat a pintar les places d’aparcament.

Les accions de renovació de la calçada se sumen a les realitzades als carrers de Vallromanes, de Rafael Alberti, d’Antoni Puigverd, del Consell de Cent, i a la rotonda on conflueixen els carrers d’Edison, del Raiguer i del Riu Congost.

Millores a l’entorn del parc de Bellesguard

En els darrers dies la brigada municipal d’obres ha executat diversos treballs per adequar el paviment i el mur del parc de Bellesguard. Properament iniciarà actuacions a la zona de jocs infantils de la mateixa plaça. També s'ha reorganitzat l’aparcament de la zona i s'ha renovat la senyalització vertical.

Consolidació de l’aparcament del carrer de Federico García Lorca

Entre les darreres actuacions de la brigada també hi ha hagut millores en l'aparcament que es va habilitar de forma provisional a la intersecció dels carrers de Federico García Lorca i del Vallès, quan es van fer les obres del carrer de la Llibertat. L’aparcament, finalment, ha esdevingut definitiu. La brigada municipal d’obres hi ha habilitat dos guals, ha repassat la superfície de terres i ha retirat les barreres que hi havia als accessos.

Arxivat a: Via pública
Treballs d'asfaltat a l'av. de Mare de Déu de Montserrat.
Treballs d'asfaltat a l'accés a l'Escola Can Parera i millora de l'aparcament.
Millores al Parc de Bellesguard.
Millores a l'aparcament que hi ha a la intersecció entre els carrers de Federico García Lorca i del Vallès.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona