CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Millores en la seguretat de l’arbrat al lateral dels jardins de l’Ajuntament

Millores en la seguretat de l’arbrat al lateral dels jardins de l’Ajuntament

24/03/2022

Les tasques es duran a terme aquest divendres, 25 de març, aprofitant que és dia no lectiu a Montornès i que, per tant, no hi haurà moviment a l’entorn de l’Escola Can Parera. Entre les 8 i les 14 h el carrer de Can Parera romandrà tallat al trànsit. Tampoc es podrà aparcar al primer tram, al costat de l’Ajuntament.

Aquest divendres, 25 de març, es realitzaran diverses actuacions a l’arbrat dels jardins de l’Ajuntament per la part del carrer de Can Parera.

Les actuacions van destinades a millorar la seguretat d’aquest espai, on els pins, de gran alçada però amb arrels superficials, s’han inclinat molt i poden arribar a caure i posar en perill vianants i vehicles.

Entre les actuacions hi ha la tala dels arbres més perjudicats i la instal·lació d’un nou tensor per estabilitzar els pins menys malmesos. Els materials dels arbres talats serviran per a la creació de noves estructures al mateix espai. 

Entre les 8 i les 14 h el carrer de Can Parera romandrà tallat al trànsit. Tampoc es podrà aparcar al primer tram, al costat de l’Ajuntament. Les tasques es duran a terme aquest divendres, 25 de març, aprofitant que és dia no lectiu a Montornès i que no hi haurà moviment a l’entorn de l’Escola Can Parera.

Reposició d’arbrat i actuacions en l’enjardinament 

Les actuacions a la zona enjardinada de Can Parera també inclouen la plantació de nou arbrat. Durant els propers dies, s'hi plantarà un exemplar de dimensions singulars així com una pantalla arbustiva que evitarà, en gran mesura, l’impacte visual i acústic de la carretera. També es reposaran els tres arbres que es van haver d’eliminar fa uns mesos de la zona de jocs infantils del Parc dels Castanyers perquè estaven molt deteriorats.

Arxivat a: Medi Ambient, Via pública
Tram del carrer de Can Parera, al costat de l'Ajuntament
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona