CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Subvencions al lloguer per a la gent gran

Subvencions al lloguer per a la gent gran

03/03/2022

Les persones majors de 65 anys que estiguin en règim de lloguer i en situació econòmica precària ja poden optar als ajuts de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. El termini per sol·licitar-los finalitzarà el 29 d’abril.

L'Oficina Local d'Habitatge ofereix assessorament per a la presentació de sol·licituds a la convocatòria de subvencions al lloguer per a la gent gran que l'Agència de l'Habitatge de Catalunya promou anualment.

Les persones sol·licitants han de tenir 65 anys o més i ser titulars del contracte de lloguer de l’habitatge on visquin de forma permanent. Es valoraran els ingressos d'acord amb l'indicador de renda de suficiència de Catalunya.

Les bases de la convocatòria estipulen que el lloguer que s'estigui pagant, en el cas de la demarcació de Barcelona, no ha de superar els 800 euros. L'import de la subvenció serà d'entre 20 i 200 euros mensuals.

Les persones interessades es poden posar en contacte amb l’Oficina Local d’Habitatge (Tel. 674 618 235 els dimarts, dimecres i divendres, de 12 a 14 h). El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 29 d'abril.

Arxivat a: Ciutadania, Gent Gran, Habitatge - Covid-19
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona