CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’escola del Club Triatló Montornès aconsegueix dos ors i un bronze al 10è Duatló Infantil de Granollers

L’escola del Club Triatló Montornès aconsegueix dos ors i un bronze al 10è Duatló Infantil de Granollers

07/02/2022

En la categoria infantil, Laia Rodríguez i Pau Rivero han estat els triatletes més ràpids de la prova, mentre que Arnau Pérez ha acabat 3r en cadet masculí. La competició, disputada aquest cap de setmana al Circuit de Montmeló, ha comptat amb la participació d'equips de tot Catalunya.

Els i les esportistes més joves del Club Triatló Montornès han tornat a demostrar que l’esforç i la constància en els entrenaments donen els seus fruits.

Dissabte, 7 triatletes de l’entitat van disputar el 10è Duatló Infantil de Granollers, 3 dels quals van marxar a casa amb una medalla.

En la categoria infantil femenina, Laia Rodríguez va fer-se amb la primera posició, mentre que en la masculina, Pau Rivero, del mateix club, també va acabar en primer lloc. El seu company Biel Anglada va finalitzar la cursa entre els 15 primers classificats.

Pel que fa a la categoria cadet masculí, un altre esportista del Montornès, Arnau Pérez, va aconseguir la 3a posició. Nizar Jannah va acabar entre els 30 millors temps d’aquesta franja.

Finalment, l’alevina Arlet Serra es va quedar a les portes del podi amb un 4t lloc, mentre que Júlia Villanúa va debutar en aquesta categoria i va acabar entre les 30 primeres classificades.

La prova, celebrada al Circuit de Barcelona - Catalunya, ha atret seccions esportives d’arreu de Catalunya i ha comptat amb representació dels millors equips. El Club Triatló Granollers ha controlat la competició, amb la supervisió de la Federació Catalana de Triatló.

Els i les esportistes van completar un recorregut a peu i en bicicleta amb distàncies que anaven dels 1.750 metres a peu i 3 quilòmetres en bicicleta fins als 4 quilòmetres a peu i 9 quilòmetres en bicicleta, en funció de les categories.

(Adaptació de la informació facilitada pel Club Triatló Montornès)

Arxivat a: Esports
Els i les triatletes del Club Triatló Montornès que han participat en el Duatló Infantil de Granollers (imatge: CT Montornès)
Júlia Villanúa i Arlet Serra, del Club Triatló Montornès (imatge: CT Montornès)
Nizar Jannah, del Club Triatló Montornès (imatge: CT Montornès)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona