CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Les violències sexuals en entorns virtuals, centre de la III Jornada de Formació Crítica

Les violències sexuals en entorns virtuals, centre de la III Jornada de Formació Crítica

04/02/2022

L’equip del Pla CRÍTIC de la Mancomunitat del Galzeran ha organitzat tres xerrades telemàtiques els dies 17 de febrer, 10 de març i 7 d’abril que giren al voltant del concepte de sexualitat en línia. Les inscripcions són gratuïtes i cal formalitzar-les al formulari virtual adjunt.

La Jornada de Formació Crítica del Servei de Prevenció en Drogues i Pantalles de la Mancomunitat del Galzeran, el Pla CRÍTIC, arriba a la tercera edició.

Els dies 17 de febrer, 10 de març i 7 d’abril, la ciutadania podrà seguir tres xerrades telemàtiques que enguany tenen en comú el tema de les violències sexuals en entorns virtuals.

La programació de sessions és la següent:

  • 17 de febrer, de 17.30 a 19.30 h. Sexualitat en entorns digitals, amb Alba Povedano, de Sexologymatters. “La sexualitat és un aspecte tan ampli en la vida quotidiana com als entorns digitals. L’Alba Povedano ens acompanyarà a contextualitzar el concepte de sexualitat en línia per donar resposta a les necessitats dels i les joves en situacions de risc amb un enfocament específic per l’àmbit professional.”
  • 10 de març, de 17.30 a 19.30 h. Educació sexual a través del porno, amb la psicòloga en educació i salut sexual Anna Salvia. “El propòsit de Salvia és millorar l’educació sexual de persones de totes les edats perquè puguin experimentar la seva sexualitat amb benestar, plaer, confiança, seguretat, consciència i salut. Aquest seminari en línia està dirigit especialment a famílies i professionals".
  • 7 d’abril, de 17.30 a 19.30 h. Autodefensa digital, amb Donestech. "Les violències masclistes digitals són un fenomen creixent i d’abast mundial. En aquest seminari en línia s’explicaran els aspectes clau de les ciber-violències digitals per poder identificar-les i entendre l’ecosistema digital en què es produeixen. Alhora, es repassaran les principals eines de l’autodefensa digital feminista i s’abordaran les idees clau per a identificar i donar resposta a aquestes violències des de la perspectiva dels i les professionals".

Per participar en les xerrades virtuals cal inscriure’s prèviament i de manera gratuïta al formulari adjunt. Les persones inscrites rebran un enllaç per realitzar la connexió.

Arxivat a: Promoció de la Salut
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona