CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Agraïment al voluntariat i a les entitats de Montornès

Agraïment al voluntariat i a les entitats de Montornès

20/12/2021

La Colla de Geganters i la Penya Els Bartomeus han guanyat el primer i el segon guardó de la categoria Singulars de la 2a edició dels Premis de reconeixement a les entitats. El Club Patí Montornès ha rebut el premi del públic. El lliurament dels diplomes va tenir lloc dissabte en un acte al Teatre Margarida Xirgu.

Amb l’objectiu de reconèixer la tasca social i educativa que les persones voluntàries fan a través de les entitats i col·lectius ciutadans, l’Ajuntament ha celebrat la 1a Festa del Voluntariat, plantejada com un espai de trobada i interrelació entre les persones i les associacions que promouen l’acció transformadora i el voluntariat.

A la proposta, emmarcada en el Dia Internacional del Voluntariat que es commemora cada 5 de desembre, el Consistori ha aprofitat per lliurar els guardons de la 2a edició dels Premis de reconeixement a les entitats.

La trobada va tenir lloc durant el matí de dissabte al Teatre Margarida Xirgu i va comptar amb la presència de l’alcalde, José A. Montero, i de la regidora de Participació Ciutadana, Mar Garcia, així com de representants d’entitats i col·lectius del poble.

La cultura i els esports, protagonistes dels premis

Dels 12 projectes rebuts a la 2a edició de la convocatòria, la Colla de Geganters va guanyar el primer premi de la categoria Singulars, valorat en 1.000 €, per la seva tasca d’adaptació de la Dansa de la Batalla en temps de Covid-19. Seguint l’esperit festiu, la Penya Els Bartomeus es va fer amb el segon premi, de 500 €, com a reconeixement a la seva programació d’activitats de la Festa Major.

Pel que fa a la categoria Àgora, a través de la plataforma Participa 311 (l’antiga Decidim) es van recollir 418 vots repartits entre 16 entitats. El Club Patí Montornès va rebre el major suport.

Un teixit associatiu ric i divers

A Montornès hi ha una setantena d’associacions de temàtiques diverses: culturals, animalistes, esportives, socials, solidàries... A la 1a Festa del Voluntariat se'ls va retre homenatge, i també a les persones que participen en els projectes comunitaris com els promoguts des de la Biblioteca, l’Oficina de Català o el departament municipal de Joventut.

La trobada va comptar amb espectacles i dinàmiques grupals a càrrec de la companyia de teatre de Robert Gobern.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania
Representants d'entitats en el lliurament de guardons de la 2a edició dels premis.
L'alcalde, José A. Montero, i la regidora de Participació Ciutadana, Mar Garcia, amb representants de la Colla de Geganters.
L'alcalde, José A. Montero, i la regidora de Participació Ciutadana, Mar Garcia, amb representants de la Penya Els Bartomeus.
L'alcalde, José A. Montero, i la regidora de Participació Ciutadana, Mar Garcia, amb representants del Club Patí Montornès.
Recepció dels assistents a la 1a Festa del Voluntariat.
Intervenció de l'alcalde, José A. Montero.
Actuació de la cia. del Gobern.
Actuació de la cia. del Gobern.
Dinàmica de grup a la sala inferior del Teatre Margarida Xirgu.
Representants d'entitats en el lliurament de guardons de la 2a edició dels premis.
Exposició amb plafons explicatius de les entitats de Montornès.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona