CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La cultura torna als carrers per Sant Sadurní

La cultura torna als carrers per Sant Sadurní

19/11/2021

Les primeres activitats del programa de les Festes de Tardor tindran lloc aquest cap de setmana, a càrrec de l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre. Els actes centrals de la programació es desenvoluparan entre el 27 i el 29 de novembre.

Les entitats i el departament municipal de Cultura i Festes han tornat a treballar plegats per dissenyar una programació d’activitats per celebrar la festa del patró de Montornès, Sant Sadurní, amb propostes per a tots els públics.

Les Festes de Tardor començaran el 20 de novembre amb l’espectacle 3,2,1 IMPRO a càrrec de l’alumnat de l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre. Precisament, el centre ha programat altres espectacles dins del programa: la Festa de Santa Cecília (21/11), el musical Carrer Q (28/11), l’espectacle Trencadís teatral (11/12) i el Creadansa Dones artistes (12/12).

L’esperat retorn de la cultura popular

Al llarg dels tres dies d’actes centrals de les Festes de Tardor, el veïnat podrà tornar a veure algunes de les figures populars de Montornès en acció, sense necessitat de reservar entrades.

El 27 de novembre a la tarda, després de la presentació de l’Associació Cultural Palau Dalmanla al Teatre Margarida Xirgu, el Ball de Diables i Drac de Montornès oferirà el Sant Correfoc. La plaça de la Font, el carrer de Jaume Balmes i la plaça de Joan Miró esdevindran un nou infern diabòlic d’espurnes i petards a ritme de tabals i gralles.

L’endemà al matí, mentre se celebra un nou ral·li fotogràfic de Sant Sadurní, la mateixa entitat, amb la Colla de Geganters i el Centre d’Estudis de Montornès, realitzaran la tradicional cercavila des de la plaça dels Remences fins a la plaça de Pau Picasso.

Per celebrar la diada local, el 29 de novembre, la Cobla Ciutat de Girona posarà la banda sonora a una ballada de sardanes a la plaça de Joan Miró.

Unes festes per posar-se en forma!

Els esports mai poden faltar per aquestes dates. El Club Tennis Montornès celebrarà el seu Open de Sant Sadurní el cap de setmana del 27 i 28 de novembre. El matí del 27 de novembre, hi haurà l'opció de participar en un concurs de petanca i bitlles, o bé sumar-se a la iniciativa de l’AE Lleure Montornès que inclou una cursa d’orientació i una sardinada solidària amb La Marató de TV3.

Altres propostes esportives de les festes seran la presentació dels equips del CB Vila de Montornès (28/11), el campionat d’escacs (29/11), el torneig de petanca (6/12) i el torneig autonòmic de futbol taula (19/12).

Podeu consultar totes les activitats programades per les Festes de Tardor al document adjunt. Per a algunes propostes serà necessària inscripció prèvia al web entrades.montornes.cat

Arxivat a: Cultura i festes
Imatge de les Festes de Tardor 2021.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona