CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Obert el termini de votació popular dels Premis de reconeixement a les entitats que convoca l'Ajuntament

Obert el termini de votació popular dels Premis de reconeixement a les entitats que convoca l'Ajuntament

15/11/2021

La ciutadania ja pot triar una de les 18 associacions que s'han presentat a la categoria Àgora de la convocatòria. La votació es pot fer de manera telemàtica a la plataforma Participa311 fins al 22 de novembre.

Aquests dies ha començat el període de votació corresponent a la categoria Àgora dels Premis de reconeixement a les entitats sense ànim de lucre del poble. En aquest apartat dels premis, és el suport ciutadà el que dirigeix el guardó cap a una o altra iniciativa associativa. El premi està dotat amb 300 euros.

La categoria Àgora compta amb la participació de 18 entitats socioculturals, escolars i esportives. La votació a alguna d'aquestes es pot fer a través de la plataforma Participa311, emplenant el següent formulari. El termini de votació finalitzarà el 22 de novembre.

Els premis de reconeixement a les entitats locals també inclouen la categoria Singulars, dotada amb dos premis de 1.000 i 500 euros. En aquest cas és una comissió qui valora els projectes presentats.  

El lliurament dels guardons de totes les categories tindrà lloc al llarg del desembre en un acte públic.

Més informació: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Ciutadania
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona