CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Una Marxa Popular diferent però igual de participativa

Una Marxa Popular diferent però igual de participativa

08/11/2021

Un total de 1.500 persones inscrites s’han sumat a la XXIX Marxa Popular del Club Atletisme Montornès, celebrada dos anys després de la darrera. Els i les participants han fet el recorregut seguint les mesures sanitàries establertes per l’organització.

Les fotografies dels carrers i els camins de muntanya plens de centenars de persones fent la Marxa Popular no s’han produït aquest diumenge. En comptes d’això, seguint les instruccions del Club Atletisme Montornès, els i les participants han fet la sortida de manera esglaonada per evitar aglomeracions.

Tot i això, i gràcies a un sol radiant, la ciutadania ha tornat a donar el millor de si mateixa sumant-se a l’activitat. Un total de 1.500 persones inscrites (el màxim d'inscripcions d'enguany davant les 3.000 de cada any), i d’altres sense dorsal, han pres part en l’emblemàtica caminada. La proposta ha arribat a la 29a edició i ha tingut lloc dos anys després de la darrera, sent la de l’any passat posposada per les restriccions sanitàries.

Ruta segura i respectuosa amb el medi natural

El Club Atletisme Montornès ha tornat a proposar dos itineraris: un de 8 km i un altre de 14 km. Pel que fa al recorregut llarg, després de tres anys incloent desviaments cap a camins que travessen boscos i rierols, enguany el Parc de la Serralada Litoral ha instat l’organització a recuperar la ruta original per no provocar afectacions en la nidificació d’aus rapinyaires present en els corriols.

A més de la sortida oberta des del carrer Major entre les 8 i les 9 h, el club ha implantat altres canvis com la desviació dels primers metres de la caminada pel Turó del Pedró i no pels carrers del centre del poble. També ha establert l’ús obligatori de mascareta a la sortida i l’arribada i ha col·locat dispensadors de gel hidroalcohòlic en diversos punts del recorregut.

Com és habitual, la proposta ha comptat amb la col·laboració de nombroses persones voluntàries del Club Atletisme Montornès, l’ADF La Conreria i la Creu Roja. Agents de la Policia Local han desenvolupat tasques de control dels accessos.

Arxivat a: Esports
La Marxa Popular, al seu pas per les muntanyes del Parc de la Serralada Litoral.
La Marxa Popular, al seu pas per les muntanyes del Parc de la Serralada Litoral.
Sortida de la XXIX Marxa Popular.
La Marxa Popular, al seu pas per les muntanyes del Parc de la Serralada Litoral.
Punt d'avituallament de la Marxa Popular.
Persones inscrites a la Marxa Popular arriben a la meitat del recorregut de 8 km.
Tasques de suport del voluntariat de l'ADF La Conreria.
Un dels participants fa ús d'un dispensador de gel hidroalcohòlic a l'arribada de la Marxa Popular.
Arribada de la Marxa Popular.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona