CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’ús de les pantalles en infants i joves, centre d'interès de l'EDE

L’ús de les pantalles en infants i joves, centre d'interès de l'EDE

03/11/2021

Una vintena de persones han donat inici al nou curs de l’Espai de Debat Educatiu (EDE) de Montornès, enguany dedicat als efectes dels dispositius mòbils, els videojocs i la televisió en els més petits. Les trobades tenen lloc un divendres al mes al Centre Infantil Pintor Mir.

Famílies, docents, educadors/es i altres professionals s’han retrobat aquests dies amb la primera sessió del curs de l’Espai de Debat Educatiu (EDE) de Montornès. L'acte ha atret una vintena de persones.

Aquest any les sessions giraran al voltant de l’ús de les pantalles en infants i joves, un tema que genera preocupació entre la comunitat educativa. Per això, un divendres al mes, les persones que assisteixin a l’EDE tractaran qüestions com la percepció dels dispositius mòbils per part dels nens i les nenes, els continguts adequats per a cada edat o les restriccions que cal aplicar-hi.

Les sessions compten amb el suport del CRÍTIC, el Pla de prevenció en el consum de drogues, pantalles i riscos associats de la Mancomunitat del Galzeran.

L’objectiu de l’EDE és trobar criteris compartits entre professionals i famílies per arribar a reflexions conjuntes que proporcionin eines que permetin acompanyar els infants i els joves. Les trobades compten amb servei de cangur i són obertes a qualsevol persona que estigui en contacte amb infants i joves i tingui interès en escoltar, reflexionar i debatre.

Les properes sessions seran el 12 de novembre i el 10 de desembre, de 18 a 20 h, al Centre Infantil Pintor Mir. És necessari inscriure's prèviament contactant amb el departament municipal d’Educació ( per telèfon al 93 572 11 70 ext. 6 / 630 281 538 i per correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)) o amb el CRÍTIC (605 781 464).

Arxivat a: Educació
Primera sessió del curs 2021-22 de l'EDE de Montornès.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona