CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès estrena un portal territorial millorat i més útil

Montornès estrena un portal territorial millorat i més útil

25/10/2021

El nou aplicatiu associat al web municipal inclou informació del planejament urbanístic, elements patrimonials, equipaments públics i hidrants, i incorpora utilitats que permeten imprimir i dibuixar sobre el mapa. Tota la informació està actualitzada i geo posicionada i s’anirà complementant de forma continuada.

L’Ajuntament ha implantat una nova aplicació per a la gestió del portal territorial associat al web municipal i que els ciutadans poden utilitzar per extreure informació urbanística del terme. L’eina, basada en el sistema GIS de posicionament geogràfic, substitueix l’antic portal que havia quedat desfasat i incorpora prestacions que permeten consultar dades territorials de forma més ràpida i actualitzada. També integra utilitats com el  geoposicionament dels elements, la possibilitat d’imprimir la informació i de dibuixar sobre el mapa, entre altres.

El portal s’estrena amb informació del planejament urbanístic, dels elements patrimonials, els equipaments públics i els hidrants. Les localitzacions incorporen dades com la referència cadastral, la classificació del sòl,  la qualificació urbanística, o la situació d’interès o protecció. 

L’accés a la nova eina es pot fer, com fins ara, desplegant el menú superior de la web dedicat al municipi o clicant el bànner habilitat a la pantalla d’inici. També directament des dels navegadors a l’adreça: https://gis.montornes.cat/

Montornès Smart City

La implementació del nou portal territorial de Montornès forma part del projecte Smart City que té l'objectiu de fer de Montornès un municipi tecnològicament avançat i intel·ligent.

El projecte, inclòs en el Pla d’Actuació Municipal, comprèn actuacions a nivell intern i extern per millorar la vida al poble i l’eficiència en la gestió municipal. Algunes de les accions realitzades són la creació de punts amb Wifi gratuït a una dotzena d’espais del poble, la instal·lació de càmeres a diversos llocs, la implantació de sistemes telemàtics com la cita prèvia per a l’atenció presencial, i la millora de la relació de la ciutadania amb l’administració a través de la carpeta ciutadana.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, General
Nou portal territorial de Montornès
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona