CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El concurs de dramatúrgia per a microteatre, obert al poble

El concurs de dramatúrgia per a microteatre, obert al poble

21/10/2021

L'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre ha convocat el concurs de dramatúrgia per a microteatre que, en aquesta edició, s’obre a tota la ciutadania. El termini de presentació de treballs finalitza el 7 de novembre. Els textos es poden presentar a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Fins dia 7 de novembre es poden presentar escrits al concurs de dramatúrgia per a microteatre que impulsa l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre.

La convocatòria s'adreça a qualsevol persona no professionalitzada en l’àmbit de l’escriptura de textos i/o guions teatrals de qualsevol mena. Per poder participar cal ser major de 16 anys i residir a Montornès del Vallès en el moment de presentar el guió. 

Els textos, que han de ser inèdits, poden estar escrits en català o castellà, i han de tenir una extensió equivalent a una representació escénica d’entre 10 i 15 minuts. A més, les peces han de poder ser representades per un màxim de sis actors i/o actrius. 

El concurs està dotat amb un premi de 200 euros i un accèssit de 100 euros.  Les peces teatrals guardonades i/o seleccionades es representaran en espais singulars del municipi, i seran interpretades i dirigides per alumnes de teatre de l’escola.

En l’arxiu adjunt, trobareu les bases íntegres del concurs.

Arxivat a: Cultura i festes, Educació
Destacat concurs de dramatúrgia per a microteatre (Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre)

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona