CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Ampliat el termini de presentació de curtmetratges per a la V Mostra Crispeta d’Or

Ampliat el termini de presentació de curtmetratges per a la V Mostra Crispeta d’Or

08/10/2021

L’organització ha allargat el període per aportar obres fins al 5 de novembre. S’hi pot participar en dues categories: una de 12 a 17 anys i una altra de 17 en endavant, amb curts sobre la salut mental o amb temàtica lliure.

Les persones que vulguin presentar els seus treballs cinematogràfics a la V Mostra Crispeta d’Or encara tenen unes setmanes més per enllestir-los. El departament municipal de Joventut i el grup impulsor de l’activitat han ampliat el termini de presentació d’obres fins al 5 de novembre.

La proposta s’emmarca en els pressupostos participatius Kosmos 2021 i forma part del bloc solidari, així que enguany es col·laborarà amb entitats o plataformes dedicades a la salut mental.

Les persones interessades s’hi poden presentar amb curtmetratges sobre salut mental o sobre temàtica lliure, de manera individual o en grup, dins de dues categories: adolescents (de 12 a 17 anys) i juvenil (de 17 en endavant).

Els curts no poden superar els 8 minuts de durada, incloent els títols de crèdit. Caldrà enviar-los per WeTransfer al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) abans del 5 de novembre a les 18 h.

La gala se celebrarà el 14 de novembre a la tarda a l’Espai Cultural Montbarri. Podeu consultar les bases de l’activitat al document adjunt.

Per a més informació podeu adreçar-vos al web del departament municipal de Joventut, al WhatsApp 673 532 609 o al correu electrònic esmentat abans. També podeu seguir el departament als seus perfils d’Instagram, Twitter i Facebook, i la pàgina de la Mostra Crispeta d’Or a Instagram i Facebook.

Arxivat a: Joventut
Photocall de la darrera gala de la Mostra Crispeta d'Or.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona