CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El CEM Les Vernedes, a punt per començar a utilitzar energia solar

El CEM Les Vernedes, a punt per començar a utilitzar energia solar

05/10/2021

Aquests dies s’ha enllestit la col·locació de 39 plaques fotovoltaiques al Complex Esportiu Municipal Les Vernedes, subvencionades amb ajuts de la Diputació de Barcelona i el programa FEDER. El projecte, interromput per l’esclat de la pandèmia, comportarà un estalvi anual de més de 2.200 euros.

El Complex Esportiu Municipal Les Vernedes ha entrat en la llista d’equipaments de la província que disposen de plaques fotovoltaiques. En els darrers dies ha finalitzat la instal·lació de 39 plaques a la part superior de l’equipament. Ara, els serveis tècnics municipals acaben de tramitar la documentació necessària per a la posada en marxa.

Els treballs, previstos per a l’any passat, van quedar interromputs per la crisi de la Covid-19.

Les plaques són de 14,5 kW i, segons estimacions municipals, suposaran una reducció anual de 2.250 euros en la despesa elèctrica.

La col·locació dels panells ha estat possible a partir duna subvenció de la Diputació de Barcelona per a municipis de menys de 20.000 habitants. L'ajut cobreix les despeses de licitació i execució del projecte, així com la formació del personal tècnic municipal que s’encarregarà del funcionament dels dispositius. La dotació està subvencionada a parts iguals per la Diputació i el programa europeu FEDER.

L'Ajuntament va sol·licitar aquesta subvenció el 2017 amb la intenció de continuar incorporant mesures que afavoreixin l'estalvi energètic i l'ús d'energies renovables, una estratègia aplicada a altres equipaments de nova creació com l’Escola Palau d’Ametlla o el Centre Juvenil Sputnik.

Arxivat a: Medi Ambient
Plaques fotovoltaiques al CEM Les Vernedes.
Plaques fotovoltaiques al CEM Les Vernedes.
Plaques fotovoltaiques al CEM Les Vernedes.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona