CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’empresa Zago Automotive cedeix tres vehicles industrials a les entitats per Festa Major

L’empresa Zago Automotive cedeix tres vehicles industrials a les entitats per Festa Major

16/09/2021

Les entitats podran utilitzar tres furgons per traslladar materials durant les festes. El gerent d’operacions de Zago, Enrique González; el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Delgado; l’alcalde, José A. Montero; i la regidora de Cultura i Festes, Mercè Jiménez, han presentat els vehicles aquest matí al davant de l’Ajuntament.

L’empresa Zago Automotive ha cedit tres vehicles industrials a l’Ajuntament de Montornès sense cap cost perquè les entitats els facin servir durant els dies de Festa Major. L'actuació forma part del programa de responsabilitat corporativa de la companyia. S'aconsegueix així donar resposta a part de la necessitat de les associacions en relació al transport de materials per als actes que organitzen. Fins ara es cobria la demanda amb vehicles cedits per la brigada municipal d'obres, que durant aquests dies veia disminuïda la seva capacitat logística, o amb d’altres provinents de fora del municipi.

Els vehicles aportats són un camió i una furgoneta Volkswagen Crafter i un furgó Ford Transit Custom, tots tres de la flota de lloguer que Zago té a Montornès.

L'empresa, especialitzada en dissenys i solucions automobilístiques, té les instal·lacions des de fa anys al Gran Vial. La companyia enllesteix una nova planta a l’avinguda del Riu Mogent per dedicar-la a la conversió de vehicles petits a industrials i exportar-los a nivell europeu. A banda de a Montornès, Zago té plantes a Santander i Madrid.

La presentació dels vehicles ha tingut lloc aquest dijous al davant de l’Ajuntament i ha comptat amb la presència del gerent d’operacions de Zago Automotive, Enrique González; el regidor d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, Jordi Delgado; l’alcalde, José A. Montero; i la regidora de Cultura i Festes, Mercè Jiménez.

Arxivat a: Cultura i festes, Promoció Econòmica
Acte de presentació dels vehicles industrials cedits a l'Ajuntament.
Acte de presentació dels vehicles industrials cedits a l'Ajuntament.
Acte de presentació dels vehicles industrials cedits a l'Ajuntament.
Acte de presentació dels vehicles industrials cedits a l'Ajuntament.
Acte de presentació dels vehicles industrials cedits a l'Ajuntament.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona