CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Biblioteca, a la butxaca

La Biblioteca, a la butxaca

09/08/2021

Les persones usuàries de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona poden accedir a la major part dels serveis en línia a través de l’app BibliotequesXBM. A més, grans i petits poden jugar en família amb una altra aplicació per a dispositius mòbils anomenada Bibliojuga amb el Gènius.

La Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona (XBM) és cada dia més present a Internet i als dispositius mòbils.

Amb l’objectiu d’apropar els serveis de la xarxa a la ciutadania i facilitar-ne els tràmits, la Diputació ha desenvolupat l’app Biblioteques XBM. Entre altres funcions, les persones usuàries poden dur els seus carnets als dispositius, accedir al Catàleg Aladí, renovar i reservar documents o consultar activitats programades. També hi ha l’opció de demanar hora per utilitzar els ordinadors dels equipaments í revisar la informació relacionada amb els bibliobusos.

A la vegada, és possible trobar les activitats i biblioteques més properes, així com rebre notificacions d’esdeveniments i incidències.

La ciutadania també té a la seva disposició l’app Bibliojuga amb el Gènius, que inclou 8 jocs infantils perquè les famílies puguin jugar amb la canalla a propostes com laberints, memory i les set diferències.

Totes dues aplicacions són gratuïtes i estan disponibles per a dispositius mòbils amb sistema Android i iOS.

La XBM està formada per més de 225 biblioteques i 10 bibliobusos.

Arxivat a: Cultura i festes
(imatge: BibliotequesXBM)
Dibuix de "Bibliojuga amb el Gènius" (imatge: Diputació de Barcelona)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona