CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Esport, valors i lleure als campus dels clubs de bàsquet i futbol sala

Esport, valors i lleure als campus dels clubs de bàsquet i futbol sala

29/07/2021

Aquest estiu el Club Bàsquet Vila de Montornès i l’Associació Esportiva Montornès Futbol Sala han organitzat activitats a la Carpa Polivalent El Sorralet i a la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes. Els infants i joves han jugat a esports diversos i han realitzat excursions pels voltants del municipi.

El Club Bàsquet Vila de Montornès i l’Associació Esportiva Montornès Futbol Sala han desenvolupat, un any més. els seus respectius campus des del 28 de juny i durant tot el mes de juliol.

Ambdues entitats han realitzat les activitats a la Carpa Polivalent El Sorralet i al pavelló poliesportiu, tot i que també han utilitzat les piscines d’estiu i han fet excursions a la muntanya i al riu.

Pel que fa al bàsquet, al voltant de 90 infants i joves han participat en les propostes del Vila. La campiona de la WNBA Anna Cruz ha clos el campus aquest dijous amb una visita en què els i les participants han conegut de prop la seva etapa professional als Estats Units, li han fet preguntes al respecte i han jugat un petit torneig.

A més de Cruz, el club ha comptat amb la presència d’altres jugadors professionals com Màxim Esteban, Dídac Cuevas, Ainhoa López, Lucila Pascua i Biel Carbó. També, els infants i joves han seguit sessions de tecnificació amb l’entrenador Franco Pinotti i han assistit a un espectacle de freestyle amb Pollito & Pulpo.

La planificació del campus ha inclòs propostes que van més enllà de l’esport, com gimcanes fotogràfiques i sobre hàbits saludables, un taller de risobàsquet amb Toni Fontcuberta i un taller de ràdio amb Baharu Dembaga. Com cada any, el casal del Vila ha esdevingut un espai inclusiu amb propostes adaptades a persones amb diversitat funcional.

Quant al futbol sala, el campus de l’Associació Esportiva Montornès Futbol Sala ha atret un total de 42 infants de fins a 14 anys. Els i les participants també han pogut conèixer de prop referents de la disciplina com el jugador del Real Betis Futsal Eric Perez i han pogut iniciar-se en altres esports com el pàdel.

Arxivat a: Esports
Anna Cruz i Eric Pérez són dos dels jugadors que han passat pels campus de bàsquet i futbol sala
Joc de bàsquet amb la jugadora Anna Cruz
Jocs de futbol sala (imatge: AE Montornès Futbol Sala)
Gimcana d'hàbits saludables al mercat setmanal, dins de les activitats del campus del CB Vila de Montornès. (imatge: CB Vila de Montornès)
Excursió a la Font de la Mercè inclosa en les propostes del campus de l'AE Montornès Futbol Sala
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona