CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Consulta pública sobre el codi ètic i de conducta de l’Ajuntament de Montornès

Consulta pública sobre el codi ètic i de conducta de l’Ajuntament de Montornès

02/07/2021

Fins al 23 de juliol la ciutadania pot fer aportacions al futur codi ètic i de conducta que regirà l'Ajuntament. Es pot fer a través d'instància general o de la plataforma Decidim.

L'Ajuntament ha posat en marxa el procés d'elaboració del codi ètic i de conducta que s'aplicarà a la institució. Amb el nou codi es dona compliment a la Llei de transparència, accés a la informació i bon govern.

L'objectiu és guiar l’actuació de les persones que exerceixen funcions i competències en l'àmbit municipal. També, fomentar una millor actuació de l'administració mitjançant la determinació dels principis de bon govern i, si convé, determinar les conseqüències d’incomplir-los, al marge del règim sancionador establert per la mateixa llei. El codi també determinarà el sistema de seguiment, garantia i avaluació de l’aplicació dels seus preceptes.

La ciutadania i les organitzacions que ho considerin adient poden remetre les seves opinions sobre el contingut del 2 al 23 de juliol de 2021, emplenant la següent instància o a través de la plataforma Decidim.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona