CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Potenciant el talent literari entre el jovent

Potenciant el talent literari entre el jovent

30/06/2021

Un total de 9 joves han seguit un taller de narrativa juvenil impartit a la Biblioteca de Montornès i a càrrec de l’escriptor local Arturo Padilla. La formació ha finalitzat aquests dies amb la publicació d’un llibre que inclou els relats que el jovent ha elaborat al llarg del curs.

A Montornès la passió per l’escriptura continua ben viva. Prova d’això és el resultat del taller de narrativa juvenil que l’autor local Arturo Padilla i la Biblioteca han impartit de manera telemàtica entre el desembre de l’any passat i el gener d'aquest.

El curs ha comptat amb la participació de 6 noies i 3 nois d’entre 15 i 21 anys, la majoria de Montornès, que han creat relats de gèneres diversos com la ciència ficció, el drama, el terror o la fantasia. A través de la plataforma Zoom han rebut assessorament personalitzat per aprendre a dissenyar una idea, crear personatges i símbols, i generar tensió narrativa, entre altres aspectes.

Com a cloenda, aquests dies s’ha celebrat un acte presencial a la Biblioteca que ha comptat amb la presència de part dels joves del taller, de l’escriptor Arturo Padilla i de la regidora de Cultura i Festes, Mercè Jiménez.

A la trobada, l’autor els ha lliurat el llibre Els nous fantàstics, una publicació en paper que inclou els 9 relats que l’alumnat ha elaborat durant el curs. L’obra està disponible a Amazon per 3,85 euros.

Arxivat a: Cultura i festes
Foto de grup amb participants en el taller de narrativa; la regidora de Cultura, Mercè Jiménez; l'escriptor Arturo Padilla; i la directora de la Biblioteca, Glòria Catafal.
Un moment de l'acte de cloenda del taller de narrativa juvenil
L'escriptor local Arturo Padilla en un moment de l'acte
Exemplars del llibre "Els nous fantàstics"
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona