CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Ciència, societat i educació, en el centre dels premis als treballs de recerca de batxillerat 2020-21

Ciència, societat i educació, en el centre dels premis als treballs de recerca de batxillerat 2020-21

23/06/2021

Aquest dimarts s'ha fet el lliurament dels Premis dels Treballs de Recerca dels alumnes de segon de batxillerat del curs 2020-21 a l'Institut Vinyes Velles. Judit Farré s'ha endut el primer guardó amb "Com canviaria el món si tothom fos vegetarià?"

L'esforç en l'elaboració dels treballs de recerca dels alumnes de segon de batxillerat s'ha vist premiat, un any més, amb la concessió de tres premis dotats econòmicament per l'Ajuntament. Aquest dimarts s'ha fet el lliurament dels guardons a l'Institut Vinyes Velles.

El primer premi l'ha aconseguit Judit Farré per "Comment le monde changerait-il si on était tous végétariens?" (Com canviaria el món si tothom fos vegetarià?). Sana Karach ha obtingut el segon per "L'obesitat en adolescents". El tercer premi ha estat exaequo i a repartir entre Raúl Ortega per "Càlcul d'òrbites aparents d'estrelles dobles" i Saül Pocurull per "Youtube, el nou sistema educatiu".

L'acte, que també ha servit per acomiadar les promocions de 4t d'ESO i de 2n de batxillerat, ha estat presidit per l'alcalde, José A. Montero, el director de l'Institut Vinyes Velles, Josep Segura i la presidenta de l'AMPA, Elisabeth Hernández.

Arxivat a: Educació
De dreta a esquerra: Josep Segura, director de l'Institut Vinyes Velles, Saül Pocurull, Judit Farré, Raúl Ortega i l'alcalde, José A. Monterto
A l'acte es va fer entrega de l'orla de la promoció
L'acte va ser per acomiadar les promocions de 4t d'ESO i de 2n de Batxillerat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona