CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Del 22 de juny al 5 de setembre, piscines d'estiu obertes amb totes les garanties

Del 22 de juny al 5 de setembre, piscines d'estiu obertes amb totes les garanties

18/06/2021

L’horari d’obertura de les piscines serà de 9.30 a 14 h i de 15.30 a 20 h. L'aforament serà del 70 % i al migdia es faran tasques de neteja i desinfecció. Per entrar-hi caldrà demanar cita prèvia amb dos dies d’antelació i comprar les entrades a la recepció del recinte o al web cemlesvernedes.cat

A partir del dimarts, 22 de juny, les piscines d’estiu del Complex Esportiu Municipal Les Vernedes obriran al públic adaptades a la normativa sanitària vigent.

L’aforament del recinte serà del 70 %, amb una cabuda total de 242 persones i un màxim de 88 banyistes. Igual que l’any passat, hi podran accedir en dos torns: un de 9.30 a 14 h i un altre de 15.30 a 20 h. Entre torn i torn es farà una neteja profunda de tots els espais del recinte per assegurar-ne la higiene.

Accés a les piscines només amb CITA PRÈVIA 
Per poder accedir al recinte de les piscines serà obligatori sol·licitar cita prèvia al web cemlesvernedes.cat amb dos dies d'antelació. També caldrà reservar les entrades dels infants de 0 a 5 anys, tot i ser gratuïtes (trobareu un tutorial per fer-ho a l’enllaç adjunt). Aquells col·lectius que no ho puguin fer informàticament es poden adreçar al telèfon 93 568 69 07. Així mateix, les persones usuàries de les piscines d’estiu podran comprar l’entrada a la recepció del recinte o al web del CEM Les Vernedes.

Normativa d’ús

La normativa d'ús de la instal·lació obliga els i les banyistes a mantenir les mesures d'higiene sobre l'ús de mascareta, la distància interpersonal i el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic. També fa referència a la utilització d'espais com els lavabos, que seran d'ús individual, tret dels casos de persones que necessitin assistència, i dels vestidors que tindran un aforament màxim de 6 persones.

Al document adjunt trobareu la normativa així com la relació de preus públics que, un any més, mantenen la quota reduïda per a les persones que acreditin ser residents a Montornès i la gratuïtat per als usuaris i usuàries del CEM Les Vernedes.

Arxivat a: Ajuntament, Esports
Les piscines d'estiu, a punt.
Treballs de posada a punt de les piscines d'estiu.
Treballs de posada a punt de les piscines d'estiu.
Col·locació de cartells informatius sobre les mesures sanitàries a les piscines d'estiu.
Imatge de promoció de les piscines d'estiu 2021
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona