CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Masia Can Sala torna a ser reconeguda pel seu compromís amb la sostenibilitat turística

La Masia Can Sala torna a ser reconeguda pel seu compromís amb la sostenibilitat turística

10/06/2021

El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha lliurat el distintiu del certificat Biosphere 2020 a la direcció de Can Sala per la seva tasca en el turisme sostenible. A l'acte, celebrat aquest matí a la masia, han assistit l'alcalde, José A. Montero, i el conseller de Turisme de la comarca, Àlex Valiente.

Per quart any consecutiu, la Masia Granja Escola Can Sala de Montornès ha estat reconeguda amb el certificat Biosphere, juntament amb 39 entitats públiques i privades del sector turístic del Vallès Oriental. Totes elles treballen seguint criteris de sostenibilitat turística.

El Compromís per la sostenibilitat Biosphere, que al Vallès Oriental gestiona el Consell Comarcal, és una distinció de caràcter anual que està sota el paraigües de la certificació que la Diputació de Barcelona va rebre el 2017 per part de l'Instituto de Turismo Responsable (ITR). La finalitat és garantir la qualitat i sostenibilitat dels serveis turístics, tenint en compte els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides, integrats en l'Agenda 2030.

La Masia Granja Escola Can Sala de Montornès va aconseguir el distintiu Biosphere per primera vegada el 2017.

Al llarg de l’any, les empreses i institucions que participen en el programa assisteixen a tallers i cursos, obtenen assessorament personalitzat i reben la verificació del pla d’acció i el pla de millora.

Lliurament del certificat

En un acte celebrat a les instal·lacions de Can Sala, l’alcalde de Montornès, José A. Montero; la regidora de Promoció del municipi, Mercè Jiménez; i el conseller de Turisme del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Àlex Valiente, han fet el lliurament del certificat 2020 a la gerent de la masia, Roser Giribets.

Normalment el Consell Comarcal del Vallès Oriental atorga els distintius Biosphere durant la Jornada Turisme Vallès, però la de l'any passat va quedar anul·lada per la pàndèmia i les restriccions sanitàries. Segons les previsions, el lliurament dels certificats 2021 tindrà lloc durant el primer semestre de l’any vinent.

Arxivat a: Medi Ambient, Promoció Econòmica
D'esquerra a dreta, la regidora de Promoció del municipi, Mercè Jiménez; l'alcalde, José A. Montero; la gerent de Can Sala, Roser Giribets, i el conseller de Turisme del CCVO, Àlex Valiente.
Visita a les instal·lacions de Can Sala
Façana de la Masia Can Sala
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona