CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Encenem Sant Joan, encenem la festa!

Encenem Sant Joan, encenem la festa!

09/06/2021

La Comissió de festes de Montornès Nord ha organitzat cinc dies plens d'activitats socioculturals i lúdiques, respectant totes les mesures sanitàries. Entre el 23 i el 27 de juny hi haurà concerts, tallers, gimcanes i altres propostes, totes gratuïtes amb reserva prèvia al portal entrades.montornes.cat o a les parades informatives de la comissió.

Per 46a vegada, el barri de Montornès Nord serà l’escenari de les festes de Sant Joan al municipi. La programació conservarà la fórmula de l’any passat, quan el poble va ser pioner a la comarca en realitzar activitats adaptades a les mesures sanitàries requerides en context de pandèmia.

Les festes començaran el 23 de juny, revetlla de Sant Joan, amb un pregó presencial a càrrec de l’associació Globus pels Valents i amb l’habitual presència de la Colla de Geganters de Montornès. Després del lluïment del Ball de Diables i Drac de Montornès, l’encesa de la foguera donarà el tret de sortida a les activitats.

Hi haurà una quinzena de propostes per a tots els públics. Els més petits podran escollir entre els tallers de l’Esplai Panda (23 de juny), el concert amb Joan Mirock (24 de juny), el taller de capgrossos (26 de juny) i el bingo familiar (27 de juny).

Com no pot faltar per aquestes dates, la gent gran podrà assistir a un espectacle de varietats amb màgia, ballet i copla amb el cantant Javier Ginés (26 de juny) que serà retransmès en directe per Vallès Visió.

Finalment, els joves i no tan joves podran participar en la gimcana La Guerra Amnèsica de les penyes Els Bartomeus i Pere Anton (24 de juny) i en la baixada de carretons (26 de juny). L’humor i la música aniran a càrrec de les monologuistes Improderadas (25 de juny), la cantant Ariana Zar i el grup AflamencArte (27 de juny).

Crida a la participació amb seny i aforaments limitats

Des del primer any, les festes de Sant Joan a Montornès promouen la implicació i participació ciutadanes. Enguany no serà una excepció, amb la 3a edició de l’espectacle de talents Show Stars (24 de juny), el 12è recital de poesia Bernardo López (24 de juny), concursos de guarniment de balcons i finestres amb tres premis (del 23 al 27 de juny) i la iniciativa #VermutSantJoan2021 per compartir a les xarxes socials imatges del vermut a les terrasses del barri.

Per seguir les mesures sanitàries vigents i controlar l’aforament dels actes, totes les activitats tindran lloc al pati de l’Escola Marinada, tret de la baixada de carretons (carrer del Vallès) i la Guerra Amnèsica (arreu del barri). Totes les propostes són gratuïtes i caldrà reservar-hi plaça al web entrades.montornes.cat o a les parades informatives que la Comissió de Festes de Montornès Nord ubicarà als mercats setmanals (11 i 12 de juny, de 10 a 13 h), al carrer Major amb Jacint Verdaguer (18 de juny, de 17 a 20 h) i al mercat setmanal de Montornès Nord (19 juny, de 10 a 13 h). A totes les activitats caldrà dur la mascareta en tot moment i mantenir la distància de seguretat entre grups de convivència.

Arxivat a: Cultura i festes
Imatge de la programació de festes de Sant Joan 2021

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona