CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Cloenda de la 3a edició del projecte Dones amb Talent

Cloenda de la 3a edició del projecte Dones amb Talent

17/05/2021

Les 8 dones que han participat en la iniciativa formativa i laboral Dones amb Talent explicaran els seus projectes durant l'acte de cloenda previst per aquest dijous, a les 10 h. Qui vulgui assistir a la trobada, que serà telemàtica, ho pot demanar al telèfon 93 566 70 04 o al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Aquest dijous, 20 de maig, se celebrarà la cloenda del programa Dones amb Talent que s'ha desenvolupat a Montornès per tercera vegada amb l'impuls del departament municipal d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç. Hi han participat 8 dones del poble que han rebut formació sobre Economia Social i Solidària i la relació que té amb el món laboral. També han après a detectar necessitats socials i a elaborar projectes que poden ajudar a millorar la convivència entre el veïnat, l’oci o la salut alimentària.

Entre les accions i projectes que les participants proposen tirar endavant n’hi ha de dedicats al teatre, al reaprofitament de mobles antics, als productes de proximitat i cuina vegana i al tractament de problemàtiques socials i de suport per a l’eliminació de la violència envers les dones.

Elles mateixes els donaran a conèixer durant l’acte que se celebrarà el 20 de maig, a les 10 h. La trobada, de caire telemàtic, també comptarà amb les intervencions del regidor d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, Jordi Delgado, i de les emprenedores vallesanes Anna Parera Valls (La Circular Garriguenca) i Rocío Ahumada (Baubolove).

Nova edició del Dones amb Talent a la vista

L’OPEC ja treballa en la 4a edició del projecte Dones amb Talent, de nou adreçat a dones interessades en l’emprenedoria social. Per a més informació podeu contactar al telèfon 93 566 70 04 o a l’adreça electrònica (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
.Participants en el programa Dones amb Talent (imatge d'arxiu)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona