CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Les activitats del "Kosmos" agafen volada

Les activitats del "Kosmos" agafen volada

11/05/2021

El jovent del projecte Mentoria ha completat una formació per poder fer de guia a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO durant la seva estada als instituts. La proposta Actu@litat Jove també arrenca amb estrenes audiovisuals a diversos canals.

Poc a poc, respectant les mesures de protecció a causa de la Covid-19, els i les joves s'estan fent seu el nou Centre Juvenil Sputnik i comencen a activar projectes aprovats a l’Assemblea Jove i inclosos als pressupostos participatius Kosmos 2021.

És el cas de la Mentoria, una iniciativa per facilitar acompanyament acadèmic i emocional a través del qual un/a jove de batxillerat o cicle formatiu (majors de 17 anys) assisteix un/a jove de secundària (3r i 4t d’ESO) durant la seva estada a l'institut. 

El jovent mentor que participa en el programa ha acabat la formació per desenvolupar la tasca de guia. L’entitat AFEV-en tàndem, dedicada a la mentoria social en persones joves, s'ha encarregat d'instruir tant els joves com l’equip tècnic del departament municipal de Joventut. Ara s'està informant els estudiants de secundària i les seves famílies sobre l'acompanyament. L’associació local Volumont, especialitzada en iniciatives de voluntariat a Montornès, donarà suport a les persones voluntàries.

L'Actu@litat Jove ja és una realitat

El projecte audiovisual Actu@litat Jove, sorgit del Kosmos, ha agafat embranzida amb l’estrena del canal Blai Garó TV, al YouTube @espaijovemontornes. El primer podcast ha estat la conversa amb tres joves de Montornès relacionats al món de la literatura. Properament, hi haurà altres estrenes audiovisuals com ara el podcast esportiu Esports Express i el canal de Twitch, i YouTube pod_K_ast.

Per a més informació podeu adreçar-vos al WhatsApp 673 532 609 o a l'adreça de correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e). També podeu seguir Joventut Montornès a Instagram, Twitter i Facebook.

Arxivat a: Joventut
Primera gravació de Blai Garó TV, projecte de l'Actu@litat Jove
Urnes de la votació de l'Assemblea Jove dels pressupostos participatius Kosmos 2021
Formació per a les persones que s'han apuntat al projecte Mentoria Jove i per a l'equip de Joventut Montornès
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona