CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Casal de Cultura, espai de vacunació contra la Covid-19

El Casal de Cultura, espai de vacunació contra la Covid-19

16/04/2021

L'Ajuntament ha cedit una sala del Casal de Cultura de Montornès perquè el personal del Centre d'Atenció Primària hi pugui dur a terme les vacunacions de la Covid-19 a la població. Tota la gestió relacionada amb la vacunació correspon al CAP, que és qui s'ocupa de citar les persones del municipi que s'han d'anar a vacunar.

Des d'aquest divendres, una sala del Casal de Cultura serveix d'espai de vacunació contra la Covid-19. L'Ajuntament ha posat a disposició del CAP aquest espai, que compleix tots els requisits necessaris de dimensions i accessibilitat per poder dur a terme la vacunació de forma segura.

El Centre d'Atenció Primària ha dotat l'espai del material sanitari necessari i s'ocupa de la gestió de les cites prèvies amb l'avís a les persones del municipi del dia i hora que els correspon anar a rebre la vacuna.

Fins ara des del CAP s'ha vacunat la franja de majors de 80 anys de Montornès. Aquesta setmana s'ha iniciat la vacunació en el tram de 70 a 79 anys. Aquestes persones rebran la trucada del CAP amb la citació corresponent. Un dia abans de la cita els arribarà un SMS amb el recordatori.

El CAP de Montornès no vacuna encara la franja de 60 a 69 anys, tot i que les persones d'aquestes edats interessades poden sol·licitar rebre la vacuna en algun dels centres de fora del municipi que els ofereix el portal de Canal Salut. La petició s'ha de fer exclusivalment a través d'aquest mitjà. 

En tots els casos, la fluïdesa de la programació estarà supeditada a la disponibilitat de les vacunes i al que determinin les autoritats sanitàries en cada moment.

Arxivat a: Covid-19, Covid-19 i Escola, Covid-19 i Espai Públic, Covid-19 i Establiments
Vacunació contra la Covid-19 al Casal de Cultura de Montornès
Vacunació contra la Covid-19 al Casal de Cultura de Montornès
Vacunació contra la Covid-19 al Casal de Cultura de Montornès
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona