CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Esport a l'aire lliure en el Dia Mundial de l'Activitat Física

Esport a l'aire lliure en el Dia Mundial de l'Activitat Física

06/04/2021

Amb motiu del Dia Mundial de l'Activitat Física, que es commemora cada 6 d'abril, el CEM Les Vernedes ha traslladat part de la seva activitat a les piscines d'estiu amb dues classes especials.

El CEM Les Vernedes se suma un any més a la celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física i ho fa amb dues sessions especials que combinen Body Pump, Body Combat i Ball.

Per poder seguir totes les mesures de seguretat, les classes s'han fet a les piscines d'estiu amb aforament limitat i cita prèvia.

L’objectiu de la jornada és promoure l’activitat física i reduir el sedentarisme com a elements fonamentals de salut i benestar.

A Catalunya, el Dia Mundial de l'Activitat Física es commemora sota el lema “Cada pas compta” i des de la Generalitat s'anima a la ciutadania a fer-lo extensiu i dur a terme accions individuals -o en grup bombolla- durant 4 setmanes (del 6 d’abril al 4 de maig).

Per una pràctica esportiva segura

La pròrroga de les restriccions sanitàries dictades per la Generalitat comporta que el CEM Les Vernedes mantingui limitacions d'aforament en la totalitat de les instal·lacions.

Las piscines interiors continuen al 50% del seu aforament mentre que les activitats dirigides i la sala de fitness es limiten al 30 %. En tots els casos, les persones usuàries han de reservar cita prèvia a través del web del complex o de la seva app.

L’horari del CEM és de dilluns a divendres de 7 a 21 h, per ajustar-se al confinament nocturn, i els dissabtes de 8 a 14.30 h.

Arxivat a: Esports
Les sessions especials han combinat Body Pump, Body Combat i Ball
Les sessions especials s'han fet a les piscines d'estiu
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona