CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > 19 medalles per al Club Karate Montornès al Campionat de Catalunya Aleví, Infantil i Juvenil

19 medalles per al Club Karate Montornès al Campionat de Catalunya Aleví, Infantil i Juvenil

23/03/2021

Un total de 13 esportistes del Montornès han aconseguit gairebé una vintena de medalles al Campionat de Catalunya celebrat aquest cap de setmana a Tarragona. Judith Anguera ha fet doblet amb dues medalles d’or en kata i kumite juvenil.

El Club Karate Montornès continua amb la seva ratxa de distincions als campionats catalans. Aquest cap de setmana 13 lluitadors i lluitadores de l’entitat han guanyat 19 medalles al Campionat de Catalunya Aleví, Infantil i Juvenil, celebrat a Tarragona.

D’aquestes, 8 són ors. La karateca Judith Anguera n’ha aconseguit dos: una en kata i una altra en kumite juvenil. Pol Menéndez, Pau Río, Usama Karach, Marta Borrego, Genís LaCueva i Iker Caminada també han acabat en primera posició en altres categories.

A més, a la competició, els i les esportistes del club han aconseguit 4 plates i 8 bronzes.

Després del campionat català, el Montornès ja ha fet les maletes per participar en el Campionat d’Espanya Sènior que tindrà lloc entre el 25 i el 27 de març a Leganés. María López, Helena Ortiz i Teresa López (kata) i Wiam Koubiss (kumite) hi prendran part amb la selecció catalana.

(Adaptació de la informació facilitada pel Club Karate Montornès)

Arxivat a: Esports
Participants en el Campionat de Catalunya Aleví, Infantil i Juvenil (imatge: Club Karate Montornès)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona