CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Més orientació acadèmica amb la Fira Guia’t, de nou virtual

Més orientació acadèmica amb la Fira Guia’t, de nou virtual

19/03/2021

Entre el 22 i el 26 de març se celebrarà la 12a edició de l’esdeveniment, amb una vintena de xerrades i taules d’experiències relacionades amb el món laboral i les competències del jovent. En el marc de la fira, una vintena de professionals ofereixen asessorament acadèmic a joves que no saben què estudiar més enllà de l’ESO. L'Escola d'Hoteleria del Vallès Oriental, el PTT de Montornès i el departament de Joventut hi participen.

Un any més, el Consell Comarcal, mitjançant la Xarxa TET (Transició Escola-Treball) del Vallès Oriental, ha impulsat la fira d’orientació acadèmica Guia’t. Igual que l’any passat, les xerrades i taules d’experiències programades seran virtuals per respectar les mesures sanitàries.

A partir de l’esdeveniment, el jovent podrà conèixer la formació professionalitzadora que pot trobar a la comarca i als entorns més propers.

La vintena d’activitats programades començaran el 22 de març i finalitzaran el 26 del mateix mes. Entre elles hi ha xerrades sobre les professions del futur, les competències dels i les joves, experiències sobre l’FP Dual o les possibilitats d’estudiar a l’estranger. Precisament, una representació d’estudiants de l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental i del Pla de Transició al Treball de Montornès hi participaran amb una mostra dels estudis dels cicles formatius i cursos que han seguit.

La proposta s’adreça essencialment a joves, tot i que també pot interessar altres col·lectius tenint en compte que la transició entre l’etapa formativa i el món laboral cada vegada implica grups de població de més edat i amb perfils professionals diferents.

Assessorament acadèmic personalitzat amb motiu del Guia’t

Com a prèvia a la fira, una vintena de professionals de la comarca col·laboren en l’anomenat “mes de l’orientació acadèmica”, amb l’objectiu d’acompanyar persones joves que tenen dubtes a l’hora d’escollir l’itinerari acadèmic a l’acabar l’ESO. Les persones interessades poden sol·licitar el servei al web de la Fira Guia’t o a l’enllaç d’inscripció a les xerrades.

El departament municipal de Joventut s’ha sumat al “mes de l’orientació acadèmica” amb assessorament personalitzat als centres juvenils Satèl·lit i Sputnik per a les persones que ho sol·licitin.

Arxivat a: Educació, Joventut
Cartell de la Fira Guia't
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona