CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Major coordinació i més accions preventives de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra

Major coordinació i més accions preventives de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra

01/03/2021

Des de principis de 2021 responsables de la Policia Local de Montornès i del cos de Mossos d’Esquadra han mantingut diverses taules de coordinació policial per planificar actuacions conjuntes al municipi.

Sota una estratègia global, la Policia Local i el cos de Mossos d'Esquadra han coincidit en la necessitat d'incrementar el treball conjunt i les actuacions de seguretat i convivència al municipi, amb un major intercanvi d'informació i fent més accions preventives i de proximitat vers la ciutadania.

Tant la Policia Local com el cos de Mossos d’Esquadra han planificat patrullatges uniformats i de paisà als eixos comercials, polígons industrials i zones residencials de Montornès. Els operatius policials d’un i altre cos així com les possible accions conjuntes es revisaran mensualment a partir de les necessitats detectades.

En els propers dies el Grup Operatiu de Prevenció i Proximitat del cos de Mossos d’Esquadra conjuntament amb la Policia Local presentarà a la Unió de Botiguers i representants del comerç del municipi el Pla. El contingut s'ha elaborat a partir d’una campanya intensiva realitzada entre el 3 i el 19 de febrer d’aquest any, a les zones del poble més comercials i el seu entorn.

A partir de 26 intervencions de prospecció intensiva, el cos de Mossos d’Esquadra ha contactat amb 77 establiments comercials i 13 empreses del municipi. L’objectiu és fer més presència al territori, donar i recollir informació d’interès policial i establir línies de treball conjunt.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Patrulla mixta de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra
Una de les trobades entre els responsables operatius de la Policia Local i el cos de Mossos d'Esquadra
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona