CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Mentoria per al creixement acadèmic i emocional del jovent

Mentoria per al creixement acadèmic i emocional del jovent

02/02/2021

El departament municipal de Joventut i joves del municipi treballen en la posada en marxa del projecte Mentoria Jove, una iniciativa de suport acadèmic i emocional entre joves de diverses edats.

Després de fer públics els resultats de l’Assemblea Jove dels pressupostos participatius Kosmos, el departament municipal de Joventut ha posat fil a l'agulla per desenvolupar durant aquest 2021 les actuacions escollides amb les persones que les van proposar.

Entre els projectes votats hi ha el de Mentoria Jove, un programa d’acompanyament acadèmic i emocional a través del qual un/a jove de batxillerat o cicle formatiu assisteix un/a jove de secundària.

La iniciativa va sorgir d’un grup de joves que, en acabar l’ESO, van detectar la necessitat de comptar amb la figura d’un/a guia o acompanyant durant la seva estada als instituts.

L’objectiu és potenciar les habilitats socials, l’escolta activa i l’empatia a través del vincle creat entre les dues persones.

El grup motor del projecte busca joves d’entre 17 i 20 anys que vulguin fer de mentors i mentores durant dues hores setmanals al llarg del tercer trimestre del curs. Les persones interessades poden contactar amb el departament municipal de Joventut (WhatsApp 673 532 609 o correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Kosmos 2021: els pressupostos més solidaris

El projecte Mentoria Jove forma part del bloc d’actuacions solidàries dels pressupostos participatius Kosmos 2021.

Entre les propostes d’aquest conjunt, un total de 8, hi ha concerts a favor d’entitats de cooperació internacional, activitats lúdiques com el Túnel del terror enguany amb entrada solidària, i jornades animalistes i mediambientals, entre d’altres. L'Assemblea Jove dels pressupostos Kosmos es va celebrar el desembre amb sessions presencials i virtuals i va comptar amb la participació de més d'un centenar de joves del poble.

Arxivat a: Educació, Joventut
Cartell de l'activitat
Activitats votades a l'Assemblea Jove dels pressupostos Kosmos 2021
Kosmos - Votació dels projectes per al 2021
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona