CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès aixeca el teló amb més #CulturaSegura

Montornès aixeca el teló amb més #CulturaSegura

29/01/2021

El 7 de febrer es reprèn la programació Montornès Aixeca el Teló amb espectacles de qualitat pensats per a un públic divers. Hi ha propostes famíliars, però també teatre adult, social i compromès.

El Teatre Margarida Xirgu i l'Espai Cultural Montbarri acolliran entre el febrer i el març 5 espectacles en el marc de la programació Montornès Aixeca el Teló, que reapareix amb força, després d'haver hagut de modificar en diverses ocasions el calendari del darrer trimestre de l'any, a causa de la pandèmia.

La programació s'estrena el diumenge 7 de febrer (en dues sessions, a les 10.30 i a les 12.30 h), a l'Espai Cultural Montbarri, amb l'espectacle de titelles Cuac de la companyia Txo, recomanat per a infants de 2 a 5 anys.

El 27 de febrer arriba al Teatre Margarida Xirgu Lo nuestro, Premi Teatre Barcelona al millor text original i nominat als Premis Butaca. El muntatge s'adreça a un públic jove i adult.

També per a aquesta franja d'edat és la proposta prevista per al 13 de març i programada també com a part de la programació del Dia Internacional de les Dones. Es tracta de Rebota, rebota y en tu cara explota, un projecte escènic d'Agnés Mateus i Quim Tarrida, reconegut també amb diversos guardons.

El dissabte 20 de març será el torn de El pequeño poni que es podrà veure a l'Espai Cultural Montbarri. L'obra, basada en fets reals i finalista als Premis Butaca 2020 per al muntatge de petit format, parla de l’assetjament escolar i de la manera d'enfrontar-lo com a societat. La funció anirà seguida d'un col·loqui amb la participació de la companyia i amb un/a representant del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.

La programació es completarà el 27 de març amb la commemoració del Dia Internacional del Teatre i la comèdia Les coses excepcionals, interpretada per Leticia Dolera. Es tracta de l'adaptació al català de la famosa Every brilliant thing, original de Duncan Macmillan.

Les entrades s'aniran posant a la venda o reserva, de forma esglaonada al portal entrades.montornes.cat.

Cultura i seguretat

Igual que s'ha fet en els darrers mesos, la programació Montornès Aixeca el Teló manté l'aposta per la #CulturaSegura. El Departament de Cultura, Festes i Patrimoni ha implementat totes les mesures de seguretat i higiene dictades per les autoritats sanitàries (distància, accessos i higiene) per tal que els espectacles siguin del tot segurs. Les entrades i sortides es faran de manera esglaonada, per la qual cosa es recomana al públic arribar al teatre amb antelació. També es recomana acudir als espectacles amb l’entrada descarregada al mòbil, per evitar l’ús i contacte amb el paper. 

 

Arxivat a: Cultura i festes
Montornès aixeca el teló
"Cuac" de la companyia Txo Titelles
"Lo nuestro" d'Eu Manzanares
Pequeño Poni de Flyhard produccions
Rebota, rebota y en tu boca explota, d’Agnès Mateus i Quim Tarrida
"Les coses excepcionals" amb Leticia Dolera
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona