CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El CEM adapta la programació per poder oferir activitats dirigides a l'exterior

El CEM adapta la programació per poder oferir activitats dirigides a l'exterior

18/01/2021

El CEM Les Vernedes ha posat en marxa una programació d'activitats dirigides a l'aire lliure com a alternativa al tancament del centre, una restricció que la Generalitat va prorrogar el 14 de gener. Les piscines interiors continuen obertes amb l'aforament limitat al 30 %.

La pròrroga de les restriccions sanitàries dictades per la Generalitat el 14 de gener comporta que el Complex Esportiu Municipal Les Vernedes encara no pugui obrir al públic la totalitat de les seves instal·lacions.

Per no aturar l'oferta d'activitats, aquesta setmana l'equipament ha posat en marxa una programació de sessions dirigides de caràcter presencial a l'exterior.

L'equip del CEM Les Vernedes condueix les classes al recinte de la piscina d'estiu. N'hi ha de disciplines com el Body Combat, el Pilates, o el SH'BAM, entre d'altres. Les persones usuàries hi accedeixen per l'interior del complex i han de reservar plaça al web del centre. L'aforament està limitat a 5 persones.

La ciutadania també pot demanar dia i hora per nedar a les piscines cobertes de manera individual. En aquest cas, l'aforament és del 30 %. Les pistes exteriors també estan disponibles i tenen capacitat per al 50 % amb control d'accés. La resta d'espais interiors romandran tancats a l'espera de noves informacions i els cursos i activitats no poden celebrar-se d'acord a la normativa actual.

El CEM Les Vernedes continua desenvolupant activitats dirigides i entrenaments diaris (WOD) per a les persones abonades a través del seu canal de YouTube. Les sessions són públiques durant 24 hores i els usuaris i usuàries reben els enllaços a través del correu electrònic.

En relació a les quotes mensuals, la de gener ha quedat paralitzada a l'espera de com acaba el mes. D'aquesta manera, les persones abonades no rebran el rebut l'1 de febrer.

Arxivat a: Covid-19, CuidemnosMontornès, Esports
Activitats dirigides al recinte de les piscines d'estiu del CEM Les Vernedes.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona