CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Oberta la convocatòria d’ajuts per a les entitats esportives

Oberta la convocatòria d’ajuts per a les entitats esportives

03/11/2020

Com a novetat, les subvencions promocionen la participació de jugadors i jugadores amb diversitat funcional en l’esport i continuen apostant per la presència femenina en els clubs. L’Ajuntament repartirà un màxim de 73.400 euros en ajuts i les associacions hi podran optar fins al 13 de novembre.

Ja és oberta una nova convocatòria d’ajuts per a les entitats esportives del poble. La iniciativa, de caràcter anual, està adreçada a associacions i clubs inscrits al registre municipal i a la Direcció General d’Esports de la Generalitat.

Enguany el consistori destinarà un màxim de 73.400 euros als projectes i activitats d’interès públic de les entitats sense ànim de lucre.

A més dels criteris de tipus social i de promoció de l’esport base, com a novetat la convocatòria subvencionarà equips formats íntegrament per persones amb diversitat funcional.

Igual que en darreres edicions, les bases continuen apostant per la promoció de l’esport femení i contemplen coeficients per número de dones federades, per equips complets i per la presència de dones en les juntes directives de les entitats.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 13 de novembre. En el contingut relacionat podeu consultar les bases de la convocatòria, les puntuacions, així com els formularis i la documentació que cal aportar. Per presentar les sol·licituds cal demanar cita prèvia i dirigir-se a les Oficines d’Atenció Ciutadanes que hi ha als carrers de Sant Isidre i de las Hermanas de la Virgen Niña.

Arxivat a: Esports, Igualtat
Els Specials del Club Bàsquet Vila de Montornès durant la I Special Cup de Montornès, celebrada l'any passat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona