CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Seguretat i distància per Tots Sants

Seguretat i distància per Tots Sants

28/10/2020

Davant la celebració de festes i reunions amb motiu de la Castanyada i Halloween, Protecció Civil de la Generalitat recorda que les trobades de més de 6 persones (a menys que siguin convivents) tant en l’àmbit públic com privat estan prohibides. La normativa també indica que no es permet el consum compartit de begudes alcohòliques a la via pública.

La situació sanitària actual marca que enguany les activitats organitzades a l’entorn de la celebració de Tots Sants s’han d’ajustar a la normativa establerta.

Protecció Civil de la Generalitat recorda que el marc normatiu prohibeix les trobades de més de 6 persones, tret que siguin convivents, ja sigui en l’àmbit públic com en el privat. Tampoc s’autoritza el consum compartit de begudes alcohòliques a la via pública i no s’hi pot fumar si no es pot respectar la distància interpersonal de 2 metres. L’ús de mascareta és obligatori. 

Pel que fa a les reunions familiars, cal evitar trobar-se amb persones amb les quals no s’ha tingut contacte habitual en els darrers dies i ventilar els espais de reunió. 

Cementiris oberts, però amb aforament limitat

La ciutadania podrà visitar el cementiri tenint en compte que l’aforament serà limitat i controlat, amb indicacions en el recorregut. Les persones podran dipositar flors als nínxols sempre i quan segueixin les mesures d’higiene i respectin la distància interpersonal entre no convivents. 

D’aquesta manera, caldrà que es rentin les mans de forma continuada i se les desinfectin especialment quan facin ús de les escales mòbils. També es recomana als usuaris i usuàries que limitin el temps d’estada al cementiri i evitin seure a bancs i seients. 

L'horari d'obertura del cementiri és de 9 a 18 h.

Arxivat a: Ajuntament, Covid-19, Covid-19 i Espai Públic, CuidemnosMontornès
.
Cartelleria amb mesures i recomanacions per regular les visites al cementiri
Cartelleria amb mesures i recomanacions per regular les visites al cementiri
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona