CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Assessorament laboral amb perspectiva feminista, al Punt Coop

Assessorament laboral amb perspectiva feminista, al Punt Coop

20/10/2020

Mitjançant el Punt Coop ubicat a Montornès, l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental ofereix càpsules formatives de caràcter mensual. La d’aquest mes tindrà lloc dijous i se centrarà en la incorporació de la mirada feminista a projectes socials i laborals.

El departament municipal d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC) i l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental reprenen les càpsules formatives presencials.

Dins del Punt Coop de Montornès, professionals de l’àmbit ofereixen tallers mensuals sobre diversos factors que tenen a veure amb l’Economia Social i Solidària.

Aquest mes el curs està dedicat a la inclusió de la perspectiva feminista en projectes socials i laborals. L’objectiu de la sessió és identificar les tasques productives i reproductives i generar eines i recursos perquè les persones millorin el context de treball i se sentin més còmodes a l’hora de participar en la iniciativa.

L’activitat està adreçada a persones que impulsin projectes d’emprenedoria col·lectiva en Economia Social i Solidària, cooperatives, associacions, empreses socials i persones interessades a títol individual, siguin de Montornès o de qualsevol altre municipi del Vallès Oriental.

El curs tindrà lloc el dijous 22 d’octubre, de 10 a 12 h, a l’equipament d’atenció ciutadana del carrer de Sant Isidre 11-13. La formació és gratuïta.

Les places són limitades i les admissions per ordre de sol·licitud fins que s’exhaureixin. Per inscriure’s cal enviar un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Promoció Econòmica
Espai del Punt Coop a Montornès (imatge d'arxiu)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona