CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Centre Infantil Pintor Mir reobre les seves portes als matins amb ioga per a embarassades

El Centre Infantil Pintor Mir reobre les seves portes als matins amb ioga per a embarassades

14/10/2020

L’equipament recuperarà les propostes matinals amb un taller de ioga per a embarassades a càrrec de la instructora Vanessa Lantigua, de Shivalans. L’aforament serà d’un màxim de 8 persones per respectar les mesures sanitàries.

Els pares i les mares tornaran a tenir el seu propi espai al Centre Infantil Pintor Mir amb les activitats de Els Matins de Pintor Mir.

Entre el 19 d’octubre i el 21 de desembre, l’equipament acollirà un taller de ioga per a embarassades. La formació, de 10 sessions i de caràcter presencial, va a càrrec de la instructora Vanessa Lantigua, de Shivalans.

Amb el curs, les participants seguiran diverses tècniques de respiració, relaxació i autocontrol que són especialment útils durant l’embaràs.

Per garantir les mesures de seguretat i la bona dinàmica de l’activitat, el grup serà d’un màxim de 8 persones.

El preu de les 10 sessions del taller és de 15 euros. Per formalitzar la inscripció cal enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucar al telèfon 671 00 15 27.

L’equip del Centre Infantil Pintor Mir va posar en marxa les activitats matinals el febrer, amb uns tallers de ioga per a embarassades i ioga post-part que finalment es van desenvolupar de manera telemàtica per la pandèmia.

Un equipament per a totes les edats

A banda de les activitats d’acompanyament de Els Matins de Pintor Mir, les famílies també tenen cabuda a les propostes de les tardes.

Juntament amb els professionals de l’educació, els pares i les mares són els protagonistes a l’Espai de Debat Educatiu, un entorn de conversa mensual sobre temes relacionats amb l’àmbit.

A més, poden jugar amb els seus fills i filles a l’espai de joc El Petit Mir (de 0 a 3 anys) o assistir a xerrades conduïdes per experts i expertes del sector. La major part de les accions formen part de la programació Eduquem i gaudim en família

Arxivat a: Educació, Infància
Ioga per a embarassades (imatge: onlyyouqj)

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona