CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La gent gran es reactiva de manera segura

La gent gran es reactiva de manera segura

08/10/2020

Aquesta setmana s’han reprès els tallers presencials de gimnàstica i les sessions d’informàtica i alfabetització en línia. També aquests dies, el departament municipal de Serveis Socials ha tornat a posar en marxa activitats educatives adreçades a infants i joves, com els cursos de lectoescriptura o el projecte Fem Els Deures.

Les propostes de salut i educació que formen part de la programació de l’Àrea municipal de Serveis Socials han tornat aquesta setmana amb les respectives mesures de seguretat.

Les persones usuàries del taller de gimnàstica per a la gent gran han assistit a les sessions presencials que actualment tenen lloc al pavelló del Complex Esportiu Municipal Les Vernedes.

Les classes es desenvolupen de dilluns a divendres al matí en grups reduïts per evitar aglomeracions. Abans d’accedir a l’equipament, l’alumnat passa per un control de temperatura i després realitza la corresponent desinfecció de mans amb gel hidroalcohòlic. Un cop a dins, els i les participants es col·loquen amb la distància interpersonal marcada.

A més, aquesta setmana, i de manera virtual, la gent gran ha tornat a connectar-se als tallers d’informàtica i alfabetització.

Tornen les activitats de reforç educatiu

En els darrers dies, i amb la dinamització de l'entitat REIR, l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament ha recuperat propostes presencials adreçades a infants i joves.

Es tracta de les sessions dels projectes Fem Els Deures, Lectoescriptura i Logopèdia. El servei de menjador RAI-ESO i l’espai terapèutic SOF també han reprès l’activitat.

Com a novetat, l’equip de professionals del projecte Fem Els Deures de Montornès Centre conduirà les trobades al Centre Infantil Pintor Mir i al Centre Juvenil Sputnik.

Arxivat a: Ciutadania, Promoció de la Salut, Educació, Serveis Socials, Covid-19
Un moment del taller de gimnàstica per a la gent gran
El taller de gimnàstica té lloc al pavelló del Complex Esportiu Municipal Les Vernedes
Abans d'entrar a l'espai la monitora del taller pren la temperatura als usuaris i usuàries
Trobada entre esportistes del BM Granollers i joves del programa RAI-ESO (imatge d'arxiu)
Nens i nenes del projecte de lectoescriptura a Montornès (imatge d'arxiu: Associació REIR)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona