CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Alex Villa torna a liderar el podi estatal

Alex Villa torna a liderar el podi estatal

27/07/2020

La pedrera del Club d’Escacs Montornès reafirma la seva bona forma al Campionat d’Espanya d’Escacs. Alex Villa s’ha proclamat campió en la categoria sub-10 mentre que Jordi Linares ha acabat 4t en la sub-8.

Per segon any consecutiu, Alex Villa, del Club d’Escacs Montornès, ha aconseguit ser el millor jugador d’Espanya en la seva categoria. Villa ha participat durant la darrera setmana en el Campionat d'Espanya de Joves celebrat del 20 al 25 de juliol a Salobreña com a integrant de la delegació de la Federació Catalana d'Escacs. L’any passat Alex Villa es va proclamar campió en la categoria sub-9 i ara, després de guanyar 8 de les 9 partides disputades (una va acabar en taules), ho ha tornat a fer en sub-10. De fet, és el primer català en 15 anys que aconsegueix la primera posició en aquesta categoria.

Gràcies als bons resultats obtinguts, Villa s’ha fet un lloc al rànking dels 15 millors jugadors del món i dels 10 d’Europa de menys de 10 anys. Si la situació generada per la COVID-19 ho permet, podrà moure peça al Campionat d’Europa que tindrà lloc a Antalya, a Turquia, el mes de novembre.

El Campionat d'Espanya també ha comptat amb la participació de Jordi Linares, un altre exemple del bon treball que desenvolupa l'Escola del Club d'Escacs Montornès. El jove Linares ha aconseguit una excel·lent 4a posició en la categoria sub-8.

(Adaptació de la informació facilitada pel Club d'Escacs Montornès)

Arxivat a: Esports
Alex Villa amb el seu trofeu, acompanyat de la millor classificada sub-10  (Foto: Club d'Escacs Montornès)
Jordi Linares (a l'esquerre) i Alex Villa amb els trofeus (Foto: Club d'Escacs Montornès)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona