CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Per què no es reguen les zones verdes del municipi?

Per què no es reguen les zones verdes del municipi?

17/07/2020

Com a conseqüència de la detecció de dos casos de legionel·la al municipi el passat mes de febrer, en els darrers mesos l’Agència de Salut Pública de Catalunya i el departament municipal de Salut Pública, de manera coordinada, estan duent a terme actuacions de prevenció de la legionel·losi i de control sanitari oficial en les instal·lacions de risc de dispersió de legionel·la.

A Montornès la major part de zones verdes disposen d’un sistema de reg per aspersió en què l'aigua es polvoritza. Tot i que són instal·lacions catalogades com de menor probabilitat de proliferació i dispersió de legionel·la, tant la zona de jocs d’aigua de la Pau Picasso com el sistema de reg per aspersió del poble, s’han vist afectats per les mesures de control de l’aigua acordades per l’Agència de Salut Pública de Catalunya i el departament municipal de Salut Pública, dins del marc preventiu i de control de la legionel·losis.

El retard en la posada en marxa d’aquestes instal·lacions respon a la necessitat de dur-hi actuacions d’adequació. Aquesta situació ha afectat l’estat de la gespa dels espais verds. L'Ajuntament busca alternatives per al reg per aspersió i manté les tasques de millora del sistema.

La zona de jocs d’aigua de la Pau Picasso s’activarà en els propers dies.

Arxivat a: Ajuntament, Via pública
Zona de jocs de la Plaça de Pau Picasso (Foto d'arxiu)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona