CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Sant Jordi estiueja a Montornès

Sant Jordi estiueja a Montornès

15/07/2020

El 23 de juliol a la tarda, la plaça de Pau Picasso acollirà les tradicionals parades de roses i llibres. A les 20 h hi haurà una sessió de contes d'humor adult al Parc dels Castanyers.

Montornès s'ha afegit a la celebració, el 23 de juliol, de la Diada de Sant Jordi, suspesa el mes d'abril per culpa de la Covid-19. La plaça de Pau Picasso acollirà de 16 a 22 h les tradicionals parades de roses i llibres, complint amb totes les mesures de seguretat i distància necessàries. Enguany, però, com a mesura preventiva no s'hi podran ubicar les parades de les entitats socioculturals. Tampoc hi podrà haver sardanes ni la tradicional marató de contes infantils.

En comptes d'això, la Biblioteca proposa una sessió de contes amb humor per a persones adultes. Es tracta de l'espectacle "El dit a la llaga" a càrrec de Jordina Biosca. Tindrà lloc a les 20 h al Parc dels Castanyers. Per poder assistir, cal reservar localitat a entrades.montornes.cat.

L'activitat també forma part del programa Montornès obert per vacances, que s'ha posat en marxa aquest juliol amb propostes infantils, juvenils i familiars i que es perllongarà fins a finals d'agost.

Arxivat a: Ciutadania, Cultura i festes
Destacat Sant Jordi - Estiu 2020

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona