CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès recupera les parades no alimentaries del mercat dels divendres reubicades a la Pau Picasso

Montornès recupera les parades no alimentaries del mercat dels divendres reubicades a la Pau Picasso

02/07/2020

Les parades de productes alimentaris es continuaran ubicant als carrers de Palau d'Ametlla i Jaume Balmes. La nova ubicació de les parades no alimentàries a la plaça de Pau Picasso permetrà garantir les mesures de seguretat necessàries relacionades amb la Covid-19.

Per tal de poder complir les restriccions de la Covid-19 i garantir la seguretat de paradistes i veïnat, a partir d'aquest divendres comença una nova etapa per al mercat setmanal de Montornès Centre.

Aquesta setmana es recuperen les parades d'articles no alimentaris, a les quals ha calgut trobar una nova ubicació que permeti aplicar totes les mesures de seguretat necessàries, tant en relació al muntatge i desmuntatge del mercat, com al desenvolupament de la pròpia activitat. L'espai triat ha estat la plaça de Pau Picasso que, per la seva superfície i accessibilitat, permetrà la ubicació de fins a prop d'una quarantena de parades. Corresponen bàsicament a articles per a les persones (roba, sabates, complements, etc.) i parament de la llar.

Les parades d'alimentació es mantenen als carrer de Palau d'Ametlla i de Jaume Balmes amb la ubicació i mesures de distanciament que es van posar en marxa el mes de maig..

El mercat dels dissabtes de Montornès Nord ja va poder recuperar les parades no alimentàries fa unes setmanes a la seva ubicació habitual al carrer de Federico García Lorca.

Arxivat a: Via pública, Covid-19, Covid-19 i Espai Públic
Senyalització de les parades del mercat setmanal a la pl. de Pau Picasso
Senyalització de les parades del mercat setmanal a la pl. de Pau Picasso
Senyalització de les parades del mercat setmanal a la pl. de Pau Picasso
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona