CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès Animal engega la campanya “Tu gaudeixes, ells pateixen” per Sant Joan

Montornès Animal engega la campanya “Tu gaudeixes, ells pateixen” per Sant Joan

16/06/2020

Recentment s’ha constituït al municipi Montornès Animal, una associació en defensa dels drets dels animals i del medi ambient. La primera acció va ser una jornada de recollida de residus a l’entorn del poble. Ara posen en marxa una campanya de sensibilització sobre l'efecte de l'ús de la pirotècnia en els animals.

Amb les Festes de Sant Joan a punt de començar, la recentment constituïda associació Montornès Animal llança la campanya gràfica "Tu gaudeixes, ells pateixen". A través de cinc cartells, l'entitat vol conscienciar el veïnat de les conseqüències que provoca l'ús dels petards, en els animals (aus, gossos i gats) i també en les persones.

En substitució dels coets que impacten, Montornès Animal proposa consumir bengales i altres petards que no produeixen explosions.

Durant la setmana, l'entitat farà difusió dels cartells a les seves xarxes socials i els penjarà en diferents indrets del municipi. També demanarà al veïnat que comparteixi imatges de persones i animals amb missatges reivindicatius amb l'etiqueta #TuGaudeixesEllsPateixen.

Una associació jove i amb ganes d’emprendre 
Montornès Animal ha estat fundada per un col·lectiu de veïns i veïnes provinents dels àmbits de la comunicació, l’educació i l’acció social. L'entitat  es va donar a conèixer el 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, amb una jornada de recollida de residus a l'entorn del poble, especialment a la llera del riu.  
L’associació es planteja organitzar aquesta activitat de forma periòdica, així com xerades, projeccions de pel·lícules i documentals, i accions per incrementar l’oferta de menjar vegà i vegetarià als establiments del municipi.

Arxivat a: Medi Ambient, Ciutadania
Dos dels cartells de la campanya "Tu gaudeixes, ells pateixen"
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona