CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > #cuidemnosmontornes fa una crida a no abaixar la guàrdia

#cuidemnosmontornes fa una crida a no abaixar la guàrdia

03/06/2020

Aquesta setmana s'engega una nova campanya per promoure la corresponsabilitat entre el veïnat i apel·lar al compliment de les mesures de seguretat i protecció per avançar, de forma col·lectiva, en les fases del desconfinament.

Sota la xarxa #cuidemnosmontornes, l'Ajuntament de Montornès ha preparat una campanya que amplia l'àmbit d'actuació de la xarxa de suport i voluntariat, creada per atendre les necessitats sorgides davant l'emergència del COVID-19, cap a accions que tenen a veure amb la recuperació progressiva, de manera segura, de l'activitat social i econòmica del poble.

"No abaixem la guàrdia" és la campanya del #cuidemnosmontornes que pretén promoure la corresponsabilitat entre el veïnat per afrontar la desescalada tenint en compte les mesures de seguretat i les precaucions per evitar la propagació de la COVID-19.

Després d'aquesta campanya, se'n posarà en marxa una altra de suport al comerç local, que des de l'inici de la crisi sanitària ha estat en primera línia donant servei al veïnat i abastint-lo de productes bàsics durant el confinament. Ara, en la desescalada, l'activitat econòmica local, malmesa per la situació, mereix el reconeixement i acompanyament per poder-se, també, recuperar. 

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Promoció Econòmica, Covid-19, Covid-19 i Espai Públic, CuidemnosMontornès
Imatge de la campanya "No abaixem la guàrdia"
Missatges de la campanya #cuidemnosmontornes No Abaixem la guàrdia

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona