CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Biblioteca reobre amb serveis i horaris adaptats

La Biblioteca reobre amb serveis i horaris adaptats

01/06/2020

A partir d'aquest dilluns, 1 de juny, la Biblioteca torna a oferir el servei presencial de préstec de documents amb cita prèvia. El retorn es fa a través de la bústia de l'equipament. Les persones usuàries que accedeixin a la Biblioteca han de dur mascareta i mantenir totes les mesures d'higiene i seguretat.

Desprès de més de dos mesos, alguns equipaments comencen a recuperar parcialment alguns serveis presencials d'acord amb el que permet el Pla de desconfinament. La Biblioteca obre de nou les seves portes aquesta setmana amb serveis limitats per poder garantir la seguretat dels usuaris.

Mentre duri la Fase 1, l'equipament oferirà els serveis de retorn i préstec de documents de forma presencial. El retorn de materia, però, es pot fer únicament a través de la bústia exterior de la instal·lació. Qui vulgui endur-se un o més documents en préstec ha de demanar cita prèvia trucant al telèfon de la Biblioteca 93 568 65 30 o bé omplint el formulari que ha posat a disposició dels usuaris la Diputació: formulari telemàtic.

Per poder entrar a la Biblioteca, és obligatori l’ús de mascareta. A més, els menors de 14 anys han d’anar acompanyats. També es recomana portar bossa per transportar els materials de préstec.

L’horari és: dilluns, dimarts, dimecres i divendres  de 16 a 19.30 h. Els dijous, al matí, de 9.30 a 13 h.

Si hi ha alguna persona interessada a fer-se el carnet, des de la Biblioteca recomanen el provisional, que es pot sol·licitar en línia i s'obté de forma immediata des del web de la Xarxa de Biblioteques de Diputació. Anar-hi.

Arxivat a: Cultura i festes, Ciutadania, Covid-19
La Biblioteca reobre a partir de l'1 de juny (Font: Facebook de la Biblioteca de Montornès)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona