CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'Ajuntament habilita edificis municipals segurs per a l'atenció ciutadana

L'Ajuntament habilita edificis municipals segurs per a l'atenció ciutadana

29/05/2020

El Consistori treballa en l'adequació de l'edifici del carrer de Sant Isidre, ocupat abans per l'escola Palau d'Ametlla, el de l'Oficina del barri i l'antiga Aula de Formació d'Adults per traslladar l'atenció ciutadana presencial i garantir les mesures de protecció i higiene, durant la desescalada del confinament per la COVID-19.

L'Ajuntament de Montornès reobrirà, de manera gradual, les primeres setmanes del mes de juny l'atenció ciutadana PRESENCIAL AMB CITA PRÈVIA, a diversos edificis municipals.

L'objectiu és atendre la ciutadania d'una manera personalitzada, estalviant temps d'espera i mitjançant un únic punt d’accés per evitar desplaçaments pels diversos centres municipals. L'atenció es farà amb les mesures d'higiene i la distància de seguretat que recomanen les autoritats sanitàries amb la finalitat de limitar la propagació de la COVID-19.

La CITA PRÈVIA, que es reservarà a través d'Internet, permetrà evitar cues innecessàries. El sistema de reserva telemàtica estarà disponible les 24 hores els 7 dies de la setmana. També es podrà accedir a la reserva de cita prèvia telefònicament o excepcionalment de forma presencial únicament per a aquelles persones que no puguin accedir a través d’Internet. 

A l'edifici del carrer de Sant Isidre es traslladarà l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), l'atenció presencial dels serveis de Territori, de Serveis Social, i dels serveis específics del Departament municipal d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC), a més de l'atenció de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC).

L'antiga Aula de Formació per a Adults, situada al costat de l'Escola Marinada, acollirà també serveis de l'OPEC, concretament el Dispositiu d’Inserció Laboral (DIL Barri).

A l'Oficina del barri, al carrer de las Hermanas de la Virgen Niña, s'instal·larà un punt d'atenció ciutadana (OAC),  es recuperarà l'atenció presencial de serveis com el de Mediació, el rehabilitació d'edificis i de suport a comunitats, el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD), i l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC).

L'atenció ciutadana presencial s'anirà habilitant progressivament per a la resta de serveis municipals, a mesura que s'avanci en les fases de la desescalada.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania
Edifici per a l'atenció ciutadana al carrer de Sant Isidre
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona