CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > En marxa la distribució al veïnat de les mascaretes del #cuidemnosmontornes

En marxa la distribució al veïnat de les mascaretes del #cuidemnosmontornes

13/05/2020

Aquest dimecres s'ha iniciat la distribució als domicilis de les 15.000 mascaretes reutilitzables que han confeccionat les cosidores de la xarxa de voluntariat #cuidemnosmontornes. A més, l'empresa LUCTA ha donat 5.000 mascaretes a l'Ajuntament que es destinaran a persones grans i famílies en situació de vulnerabilitat.

Les cosidores de la xarxa #cuidemnosmontornes han elaborat les 15.000 mascaretes en temps rècord i aquest dimecres ja s'ha pogut començar la distribució. D'una banda, personal de l'Ajuntament distribueix les 2.000 mascaretes infantils juntament amb un diploma per a tots els nens i nenes menors de 12 anys, d'acord amb les dades del padró. Les mascaretes infantils van amb un diploma, signat per l'alcalde, en què s'agraeix als nens i nenes el seu bon comportament, actitud i col·laboració durant el període de confinament. D'altra banda, també s'estan distribuïnt les 13.000 mascaretes per a majors de 12 anys. Se'n deixen dues per domicili, acompanyades amb un full d'indicacions sobre l'ús i manteniment. 

Les mascaretes són fàcilment identificables perquè les de majors de 12 anys són de color verd i les infantils, que s'han fet de dues talles (per a infants de 3 a 7 anys i de 8 a 11) son estampades. Estan fetes de cotó 100%, de manera que es poden rentar i reutilitzar, i porten una obertura a la part superior per poder-hi incorporar un filtre.

L'Ajuntament ha comprat el teixit, fil i gomes a proveïdors locals, alguns dels quals també han anat fent donacions de material, des de l'inici de la crisi sanitària generada pel COVID-19.

L'empresa LUCTA fa una donació de mascaretes al Consistori

L'Ajuntament de Montornès ha rebut de l'empresa LUCTA SA, situada al polígon industrial de Can Parellada, una donació de 5.000 mascaretes quirúrgiques destinades a les persones i famílies que es troben en situació de vulnerabilitat. 
El departament municipal de Serveis Socials les distribuirà entre les entitats Càritas i Volumont, que col·laboren amb el Consistori, i entre les persones grans i les famílies en situació de vulnerabilitat que tenen seguiment per part dels serveis d'atenció social.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Serveis Socials, Covid-19, CuidemnosMontornès
Mascareta infantil amb les indicacions d'ús i un diploma
Personal de l'Ajuntament fa la distribució de les 2.000 mascaretes infantils
Transport de les 13.000 mascaretes per a majors de 12 anys
Mascaretes elaborades per les cosidores voluntàries de la xarxa #cuidemnosmontornes
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona